Πολιτική

Δένδιας: Ελλάδα και ΗΑΕ θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στη σταθερότητα

Δένδιας: Ελλάδα και ΗΑΕ θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στη σταθερότητα
Δένδιας: Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας με μήνυμά του προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αφορμή την 50ής επετείου από την ίδρυση των ΗΑΕ, τόνισε την αγαστή συνεργασία των δύο χωρών.

Ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Δένδιας με μήνυμά του προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με αφορμή την 50ής επετείου από την ίδρυση των ΗΑΕ, τόνισε την αγαστή συνεργασία των δύο χωρών.

Τα «τελευταία χρόνια, η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν κάνει ουσιαστικές προόδους μαζί, βασιζόμενοι στους ισχυρούς δεσμούς της στενής φιλίας και της στρατηγικής μας συνεργασίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών.

Παράλληλα, ο κ. Δένδιας σημείωσε πως το μέλλον επιφυλάσσει πολλά φωτεινά επιτεύγματα για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σημείωσε πως η Ελλάδα ανυπομονεί να συνεργαστεί στενά «στο κοινό όραμα για ειρήνη και σταθερότητα».

«Δράττομαι της ευκαιρίας για να επαναλάβω τη σημασία που αποδίδουμε στην εκτεταμένη συνεργασία μας σε πολλούς τομείς», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «οι συγκλίνουσες απόψεις και η στενή συνεργασία ήδη αποδίδουν καρπούς προς όφελος των δύο λαών και χωρών μας».

Σύντομη συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου

Σύντομη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, κ. Μεβλούτ Τσαβούσογλου, είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στο περιθώριο υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ στη Στοκχόλμη. Οι δύο υπουργοί πραγματοποίησαν συζήτηση κοινωνικού περιεχομένου, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments