Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/12/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [02/12/21]
Ζώδια σήμερα: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.
Ζώδια σήμερα: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών.

Κριός 

Σήμερα ευχάριστη και συζητήσιμη θα είναι η στάση σας, τα λόγια σας θα είναι σκεπτόμενα και όχι αντιδραστικά. Η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να εξηγήσετε, δε θα υπάρξει αρνητισμός και διάθεση για ανούσιο αντίλογο. Σε προσωπικά θέματα καταφθάνουν θετικά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε, να διαφοροποιήσετε και να δώσετε ώθηση στις στάσιμες υποθέσεις.

Ταύρος

Σήμερα συγκαταβατικότητα θα σας διακρίνει, ναι μεν θα θελήσετε ελευθερία κινήσεων ωστόσο θα είστε σε θέση να περιορίστε την απαιτητικότητα σας, συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σας. Πρακτικότητα θα έχουν οι ενέργειες σας, θα βρείτε λύσεις, δεν αποκλείεται να γίνουν απ πλευράς σας διπλωματικοί συμβιβασμοί.

Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε τις εντάσεις, διαλλακτική θα είναι η στάση σας, στα δύσκολα ζητήματα θα βρείτε τη χρυσή οδό στην επικοινωνίας σας. Εσείς που έχετε μετανιώσει για κάποιες συγκεκριμένες παρελθοντικές σας ενέργειες θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε και διαφοροποιήσετε δεδομένα που δημιουργήθηκαν απ δικά σας λάθη.

Δίδυμος

Σήμερα άνεση και αυθορμητισμό θα έχουν οι ενέργειες σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις βιασύνες, τη σκληρότητα και τον ψυχρό ρεαλισμό. Χαλαρότητα θα υπάρχει στις διαθέσεις σας, ναι μεν δε θα παρεκκλίνετε από τις προτεραιότητες σας, ωστόσο θα βρείτε τρόπο να αποβάλετε το άγχος. Τις καταστάσεις θα τις φιλοσοφήσετε, θα δώσετε χρόνο στις βλέψεις σας, δεν θα κάνετε περικοπές στις επιθυμίες σας λόγω ανυπομονησίας.

Επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, με ομαλότητα θα εξελιχτούν οι επαφές σας. Σε κοινωνικό επίπεδο αφήστε τον εαυτό σας να συναναστραφεί ελεύθερα χωρίς ενδοιασμούς και καχυποψίες, καινούργια πρόσωπα θα γνωρίσετεμέσω διαδικτύου. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, ζήστε τις εξελίξεις χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Καρκίνος

Σήμερα θα φανερώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές εντυπώσεις. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα είστε σε θέση να την προσφέρετε. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία, δε θα θελήσετε συναδελφικές εντάσεις.

Επιδιώξετε τη σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρετε να συνεργαστείτε και να απεμπλακείτε από ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η ανάγκη σας να ανανεωθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

Λέων

Σήμερα αν περιμένετε απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, θα δώσουν νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία.

Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας. Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί.

Παρθένος

Σήμερα ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας θα διατηρεί ο αυτοέλεγχος, θα είστε σε θέση να κινηθείτε σε ρεαλιστικά πλαίσια χωρίς υπερβολές και σπασμωδικές ενέργειες. Σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε συγκρατημένα, προσπαθήστε να αποφύγετε τα ρίσκα, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό, προσοχή στις ασυνήθιστες επιλογές. Συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε υποθέσεις ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συναισθητικές αναστατώσεις.

Εσείς που πρέπει να παρευρεθείτε σε συνεδριάσεις ή συνελεύσεις εκφράστε τις απόψεις σας με σαφήνεια, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα θα καταφέρετε να μιλήσετε με ηρεμία και θετικότητα. Εσείς οι μπερδεμένοι ή προβληματισμένοι θα βρείτε τη συναισθηματική και ψυχολογική σας ισορροπία, βγαίνετε από τον αρνητισμό και την απαισιοδοξία.

Ζυγός

Σήμερα η ειρηνική και συγκαταβατική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο το κλίμα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Θα καταφέρετε να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με τα συναδελφικά σας άτομα, αποτελεσματικές θα είναι οι κινήσεις σας. Στο υπόλοιπο της καθημερινότητας σας θα υπάρξουν ευχάριστες προτάσεις και ανοίγματα, φιλικές και κοινωνικές επαφές θα γεμίσουν τη μέρα σας μέσω διαδικτύου. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τρόπο να ανανεωθείτε, θα σας βοηθήσουν οι φιλικοί και ανέμελοι διάλογοι.

Κάποιοι από εσάς θα ξανασκεφτείτε τα γεγονότα των τελευταίων ήμερων, θα είστε σε θέση να εξηγήσετε και να δικαιολογήσετε, ουσιαστικά θα αλλάξετε οπτική. Προσοχή σε ζήτημα που σας φθείρει ψυχολογικά, σε περίπτωση που νιώθετε εσωτερική πίεση αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν αποφεύγοντας τις σπασμωδικές ενέργειες

Σκορπιός

Σήμερα με αφορμή ένα συγκεκριμένο συμβάν είναι πολύ πιθανόν να εστιάσετε σε παρελθοντικά γεγονότα ωστόσο καλό θα είναι να μην μείνετε μόνο στην αρνητική τους πλευρά. Σκεφτείτε με αντικειμενικότητα, κάντε την προσπάθεια να διαφοροποιήσετε την κατάληξη, αν σκεφτείτε με θετικό τρόπο θα βρείτε δίοδο επαναπροσδιορισμών. Σε θέματα επαγγελματικά αλλά και προσωπικά προσπαθήστε να συζητήστε με ειλικρίνεια ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με πρόσωπα που σας μπερδεύουν οι βλέψεις και οι σκοποί τους.

Μια τυχαία πληροφορία που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες απόψεις ή εντυπώσεις σας, διατηρήστε θετική τη διάθεση σας. Σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να λύσετε πρόβλημα που ήταν η αιτία για αναβολές και ακυρώσεις.

Τοξότης

Σήμερα πρακτικός και ρεαλιστικός θα είναι το τρόπος σκέψης σας, καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τώρα θα καταφέρετε να τις κρατήσετε υπό το έλεγχος σας. Σε τυχόν διλλήματα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις, βασικός σας στόχος θα είναι η σταθερότητα και η εξασφάλιση. Ο συγκρατημένος σας αυθορμητισμός θα σας απομακρύνει από εντάσεις και παράλληλα η ανάγκη σας για συνεννόηση θα σας κάνει συζητήσιμους και συγκαταβατικούς.

Σας δίνω τη συμβουλή να περάσετε δυναμικά σε επαγγελματικές αναζητήσεις και διεκδικήσεις, θα καταφέρετε να επιτύχετε στον στόχο σας. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια την τολμηρή σας σκέψη και δράση, οι φιλοδοξίες σας θα έχουν δυνατότητα υλοποίησης, μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είστε συζητήσιμοι, ομιλητικοί και αυθόρμητοι, θα εξωτερικεύσετε και θα μιλήσετε με ειλικρίνεια. Για εσάς που αναζητάτε κάποιο άνοιγμα θα εμφανιστεί η νέα ευκαιρία που προσμένετε, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη διέξοδο που χρειάζεστε. Διευρύνεστε κοινωνικά, θετική θα είναι η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου που θα προκύψουν.

Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Εσάς που σας κούρασαν οι έγνοιες και οι προβληματισμοί, συζητήστε για ανέμελα θέματα, προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από αγχωτικές υποθέσεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα κινηθείτε με εξωστρέφεια, γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε πρόσχαρη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Θα εμφανίσετε την ανάγκη για ξεκάθαρες καταστάσεις, για επικοινωνία και κυρίως για ελευθερία έκφρασης. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να προβάλετε απόψεις, ιδέες και σχέδια, εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συνομιλίες, στα επίμαχα ζητήματα θα καταφέρετε να βρείτε δίοδο λύσης ή τακτοποίησης, δε θα θελήσετε να τρενάρετε άλλο τις καταστάσεις. Σε περίπτωση που έρθουν χρήματα στα χεριά σας προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές. Μια ευχάριστη συνομιλία θα σας βγάλει από τη ρουτίνα, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε, οι κουβέντες σας θα είναι ανέμελες.

Ιχθύς

Σήμερα η επιλογή σας να μη εστιάσετε στα λόγια ή στις καταστάσεις που σας εκνευρίζουν θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την υπομονή σας, ψύχραιμη θα είναι η στάση σας. Από τις πράξεις σας θα λείπει το επίμονο πείσμα, θα αποφύγετε να μπλεχτείτε σε διαφωνίες ή συγκρούσεις, θα προτιμήσετε να χαλαρώσετε και όχι να συναγωνιστείτε. Στόχο βάζετε την εσωτερική και συναισθηματική σας ισορροπία, σε επαγγελματικά θέματα ενδεχομένως να είναι κάπως περιορισμένη η δράση σας, για την ώρα τα ρίσκα τα αφήνετε στην άκρη.

Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οι συναναστροφές που θα έχετε θα πορευτούν σε φιλικό και θερμό κλίμα. Τη βοήθεια σας θα προσφέρετε σε πρόσωπο που άμεσα θα σας φανερώσει πως χρειάζεται τη συμπαράσταση σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments