Ελλάδα

Γλυφάδα: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη

Γλυφάδα: Αποφυλακίστηκε το μοντέλο με την κοκαΐνη
Γλυφάδα: Μετά από αίτηση αποφυλάκισης, το μοντέλο που βρέθηκε με ποσότητα κοκαΐνης αφέθηκε ελεύθερη τρεις μήνες μετά την σύλληψη της.

Το μοντέλο που βρέθηκε κατηγορούμενη και προφυλακισμένη για υπόθεση κοκαΐνης αφέθηκε ελεύθερο.  Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Πιο συγκεκριμένα, την πύλη εξόδου των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε η Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη στην Γλυφάδα το περασμένο καλοκαίρι με 35 φιξάκια κοκαΐνης. Τρεις μήνες μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερη από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Τι δήλωσε το μοντέλο

«Το μόνο που θέλω να πω αυτήν την στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κ. ανακρίτρια, τον κ. εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου», είπε σε δηλώσεις μετά την έξοδό της από τις φυλακές.

«Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό» πρόσθεσε.

Τι ανέφερε στην προφορική της απολογία

Στην προφορική της απολογία ενώπιον της δικαστικής λειτουργού, ισχυρίστηκε ότι εκείνος είναι που «έστησε» την υπόθεση με τα 33.1 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια τα οποία είχαν βρεθεί σε τυχαίο έλεγχο κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτά που κατηγορούμαι. Έχω μία κόρη επτά ετών, ουδέποτε θα είμαστε σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού μου. Δε γνώριζα την ύπαρξη αυτών που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο μου. Είμαι πολύ σοκαρισμένη» θα πει και θα προσθέσει: «Πιστεύω ότι όλο αυτό είναι στημένο. Υποψιάζομαι ότι είναι ο πρώην άντρας μου, με τον οποίο είχα πολλές διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν δέχεται τον χωρισμό μας και θεωρεί ότι είμαι πάντα κτήμα του».

Απαντώντας σε ερώτηση της ανακρίτριας γιατί τότε ο πρώην σύζυγός της δεν τηλεφώνησε ανώνυμα την αστυνομία Προκειμένου να γίνει έρευνα συγκεκριμένα στο όχημα μου αλλά τα πειστήρια βρέθηκαν στο όχημα της κατά τη διάρκεια τυχαίου τροχονομικού ελέγχου, εκείνη απάντησε: «Δε γνωρίζω εάν ο έλεγχος ήταν τυχαίος, οι αστυνομικοί ήταν αρχικά σταθμευμένη στην οδό Ανθέων, απέναντι σχεδόν από τα Lidl σε παράδρομο και όταν με είδε να περνάω από μπροστά τους και σταμάτησα στο κόκκινο φανάρι, ξεκίνησαν και με ακολούθησαν όταν διέσχισα την Βουλιαγμένης και μπήκα στην Λαμπράκη. Δηλαδή οι αστυνομικοί που με έλεγξαν δεν βρισκόταν στο σημείο που όπως σας είπα παραπάνω συνήθως γίνεται μπλόκο της αστυνομίας». svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments