Ελλάδα

8χρονος θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του

8χρονος θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του
Με μηνύσεις απαντά ο πατέρας του 8χρονου που επί χρόνια δέχεται το bullying συμμαθητών του
Με μηνύσεις απαντά ο πατέρας του 8χρονου που επί χρόνια δέχεται το bullying συμμαθητών του

Σε μηνύσεις προχώρησε ο πατέρας 8χρονου μαθητή της Γ Δημοτικού, ο οποίος από την Α Δημοτικού έχει πέσει θύμα άγριου bullying από συμμαθητές του.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας, η υπομονή του τελείωσε και αποφάσισε να μιλήσει και να κινηθεί νομικά για να προστατέψει το παιδί του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όπως αναφέρει ήταν όταν το βράδυ της περασμένης Παρασκευή, ο γιος του στο σπίτι του παραπονέθηκε για έντονους πόνους στα νεφρά από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο σχολείο.

Ο πατέρας του παιδιού καταγγέλλει πως τόσο η διεύθυνση του σχολείου όσο και τα στελέχη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που μίλησαν μαζί του άφησαν το πρόβλημα να σέρνεται.

Το μαρτύριο του παιδιού ξεκίνησε στην Α’ Δημοτικού. Τότε σύμφωνα με τον πατέρα του στοχοποιήθηκε από τρεις συμμαθητές του και το bullying έγινε συστηματικό.

Ο διευθυντής του δημοτικού στη Μεταμόρφωση δεν κατάφερε να λύσει το πρόβλημα. Φώναξε τους γονείς των τριών μαθητών, έκανε και ο ίδιος συστάσεις στα παιδιά, αλλά το bullying συνέχισε να υφίσταται. Οι μέρες που ο 8χρονος επέστρεφε σπίτι χτυπημένος γίνονταν όλο και περισσότερες με το πέρασμα του χρόνου.

Το παιδί σταδιακά άλλαξε συμπεριφορά, κλείστηκε στον εαυτό του και η όρεξη για το σχολείο άρχισε να χάνεται. Με τις μηνύσεις του ο πατέρας που στρέφεται κατά του διευθυντή του σχολείου, των γονέων των τριών μαθητών και ενός στελέχους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, ζητάει την προστασία του παιδιού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments