Lifestyle

Αγγελική Ηλιάδη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία

Αγγελική Ηλιάδη: Η αξέχαστη εμφάνισή της χωρίς εσώρουχο που έγραψε ιστορία
Αγγελική Ηλιάδη: Ανάβει...φωτιές με κάθε της φωτογραφία.

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της show biz, συχνά μας κολάζει με τις αναρτήσεις της στο instagram.

Με τη νέα της ανάρτηση έφερε τα πάνω κάτω για τους ακόλουθους της στα social medi, διότι εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο.

Πλέον διαγωνίζεται στην Φάρμα και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Αγγελική Ηλιάδη: Λίγα λόγια για την τραγυδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Η εκθαμβωτική σκηνική της παρουσία σε συνδυασμό με τη χαρισματική φωνή που κληρονόμησε από την γιαγιά της την οδήγησαν γρήγορα σε συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως ο Νότης Σφακιανάκης, ο Βασίλης Καρράς, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Δέσποινα Βανδή, η Άντζυ Σαμίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και η Πίτσα Παπαδοπούλου, με πιο πρόσφατες τις συνεργασίες της με τον Αντώνη Ρέμο και τον Σάκη Ρουβά.

H πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί το 2003 με τίτλο «Τη Μοναξιά Φοβάμαι» σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Πάνου Φαλάρα, Κοσμά και Εβίτας Μπουρμά, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς εμφανίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στο κέντρο Μούσες στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Το 2004 ακολουθεί το 2ο studio album της με τίτλο «Ένα Χρόνο Μαζί», ενώ μια χρονιά αργότερα το χειμώνα του 2005 το album με τίτλο «Τώρα Τι Θες;» σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, Γιώργου Καφετζόπουλου, Harry K και Σταμάτη Γονίδη. Τους στίχους του δίσκου επιμελούνται οι Ηλίας Φιλίππου, Σταμάτης Γονίδης, Δημήτρης Τσιάφας, Βίκυ Γεροθόδωρου και Πάνος Φαλάρας. Από τα 13 τραγούδια του album ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι καθώς και το πρώτο single με τίτλο «Άγγελε Μου Και Αλήτη».

To 2006, η Αγγελική Ηλιάδη επανέρχεται με το 4ο της album της “Απόφαση Καρδιάς”, ενώ το 2007 η ανοδική της πορεία συνεχίζεται με το album “Ποτέ Δεν Έφυγες”. Τον Φεβρουάριο του 2009 κυκλοφορεί το 6ο της album με τίτλο «Εγώ Μιλάω Με Την Καρδιά Μου», ενώ τον Οκτώβρη της ίδιας χρονιάς η επιτυχία συνεχίζεται με το CD Single «Χαμογελώ Και Προχωράω».

Το 2011 είναι η χρονιά που κυκλοφορεί το 7ο κατά σειρά studio album της με τίτλο «Με Την Αγάπη Τα ‘Χω Βάλει» μέσα από το οποίο ξεχωρίζουν το ομότιτλο single, τα κομμάτια «Αν Με Είχες Ακούσει», «Εσένα Μόνο» αλλά και οι επιτυχίες «Νέα Εποχή» και «Καλά Τα Περνάω». Την ίδια χρονιά αναδεικνύονται και οι εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες της Αγγελικής μέσα από το τηλεοπτικό talent show “Dancing with the Stars 2” στο οποίο κατακτά την τρίτη θέση, μετά τον Αργύρη Αγγέλου και τον Κώστα Μαρτάκη. Το 2011 αποκαλύπτεται μια διαφορετική της πλευρά μέσα από το single «Μαγκιά Μου»,από την Heaven Music.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments