Lifestyle

Νάσια Κονιτοπούλου: «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»

Νάσια Κονιτοπούλου: «Το εμβόλιο δεν είναι αποτελεσματικό, δεν θα το κάνω»
Νάσια Κονιτοπούλου: «Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί».

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” παραχώρησε  συνέντευξη η Νάσια Κονιτοπούλου. Η γνωστή τραγουδίστρια νησιώτικων τραγουδιών εξομολογήθηκε πως δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς, όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν έχει πειστεί ακόμα για την αποδοτικότητα του. Νάσια Κονιτοπούλου

Τι ανέφερε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό:

«Δεν έχω εμβολιαστεί. Είναι μια απόφαση συνειδητή, την οποία έχω πάρει από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι κυκλοφόρησε το εμβόλιο. Δεν θέλω να το κάνω γιατί δεν έχω πειστεί. Τα εμβόλια πρέπει να δοκιμάζονται αρκετά χρόνια προτού βγουν στο εμπόριο και αυτό είναι κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί», ανέφερε στην αρχή η Νάσια Κονιτοπούλου.

Η Νάσια Κονιτοπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Σκέφτομαι επίσης ότι τελικά δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Δεν βλέπω καμιά ιδιαίτερη πρόοδο. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι λάθος, είναι αντισυνταγματικό, είναι κατά της ελεύθερης βούλησης του ατόμου, δεν συμφωνώ καθόλου».

«Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω τίποτα, θα προσπαθήσω να βρω το δίκιο μου. Έχω τσακωθεί με πολύ καλή μου φίλη για το εμβόλιο. Είναι δικαίωμά μου να μη θέλω να κάνω ένα εμβόλιο. Και να κολλήσω, θα το ξεπεράσω όπως κάθε ίωση που κολλάω κάθε χρόνο», κατέληξε η Νάσια Κονιτοπούλου.

Νάσια Κονιτοπούλου

Τι ανέφερε για την προσωπική της ζωή, το διαζύγιο και την κατάθλιψη:

«Εννοείται ότι στενοχωρήθηκα με το διαζύγιο. Πέρασε ένας καιρός που έκανα ντόλτσε βίτα. Πάντα νομίζω ότι μπορεί ένας χωρισμός να αποφευχθεί, Εγώ ήθελα να το παλέψω λίγο παραπάνω από ό,τι ο σύζυγος. Εκείνος δεν ήθελε για δικούς του λόγους…. εντάξει, φτάνει» ανέφερε η ίδια.

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ καλά ψυχολογικά. Ναι, θα το ομολογήσω. Έχω ξεκινήσει και πηγαίνω σε ψυχολόγο, νομίζω ότι έχω κατάθλιψη» αποκάλυψε.

«Μου είπε η ψυχολόγος μου ότι θα μπορούσα να πάρω αγωγή, αλλά θα το παλέψω με άσκηση και με τις συνεδρίες. Αυτό που έκανα ήταν να δουλέψω σε ένα παντοπωλείο, γιατί δεν άντεχα άλλο να είμαι μέσα στο σπίτι κλεισμένη. Έκανα πολύ άσχημες σκέψεις και συνειδητοποίησα ότι δεν πάω καλά» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments