Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [07/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη [07/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως για να πετύχετε στους σκοπούς σας θα πρέπει να οργανωθείτε και να αναλύσετε μεθοδικά όλα τα ενδεχόμενα, περιορίζοντας τις σπασμωδικές κινήσεις. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί και πάλι μαζί σας, σε περίπτωση που θελήσετε να δώσετε τελική απάντηση καλό θα είναι να μη σκεφτείτε επιφανειακά ή επιπόλαια. Πριν κλείσετε την υπόθεση θετικά ή αρνητικά, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε καλά μέσα σας τι ακριβώς θέλετε και νιώθετε.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα κάπου θα μπερδευτεί η σκέψη σας ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα, ίσως να μην είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε και αποφασίσετε. Επειδή θα εμφανιστούν κρούσματα άγχους, σας συμβουλεύω να περιορίσετε τις αρνητικές σκέψεις ή τις ανασφάλειες, καλό θα είναι να μην αυτοπαγιδευθείτε. Η μέρα θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, αξιοποιήσετε τη γοητεία σας, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πιάσει την κουβέντα μέσω διαδικτύου.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα περάσετε σε εσωτερικές αναζητήσεις, τώρα εσείς οι ίδιοι θα κριτικάρετε το χαρακτήρα σας, θα εντοπίσετε τα ελαττώματά σας και θα φροντίσετε να περιορίσετε τις αδυναμίες σας. Αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας, σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση αναλαμβάνετε τα ηνία. Θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που η αποφασιστικότητα σας θα φέρει ριζική αλλαγή συνοδευόμενη με ευχάριστη κατάληξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα ανατρέπει το σκεπτικό σας δημιουργώντας ανασφάλειες κατά συνέπεια και αναστολές. Μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, ωστόσο θα εμφανίσετε δυσκολία στο να εκφράσετε ανοιχτά απόψεις και αισθήματα. Σε τυχαία χρονική στιγμή θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που ναι μεν θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, ωστόσο ενδέχεται να σας προκαλέσει άγχος.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα εστιάσετε με σοβαρότητα στα ερωτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Ένα συμβάν θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τα σφάλματά σας και να εντοπίσετε ποια πρόσωπα και ποιες φοβίες σας, σας οδήγησαν σε αυτά. Τώρα θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος και να γυρίσετε την πλάτη στα λάθος πρόσωπα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, δυσκολίες θα εμφανιστούν στην επικοινωνία σας, για σήμερα τουλάχιστον προσπαθήστε να αποφύγετε τις τελεσίδικες αποφάσεις. Σε συζήτηση με το ταίρι σας, ίσως να μη λείψουν οι έντονες διαφωνίες, καλό θα είναι η κρίση σας να κυμαίνεται εντός πραγματικότητας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα απασχολήσει τη σκέψη σας, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να περάσετε σε άμεσες πράξεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε τις οριστικές απαντήσεις, αναβάλετε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες ενέργειες. Φανταστικές εκδοχές θα προβληματίσουν το μυαλό σας, ίσως να εμφανίσετε ανησυχίες για θέματα που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, αποβάλετε τις απαισιόδοξες θεωρίες, εστιάστε στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Η όψη της ημέρας θα σας αναγκάσει να αναδιοργανωθείτε, ενδεχομένως να αλλάξετε γνώμη για πράξεις που κάνετε τις προηγούμενες ημέρες.

Σκορπιός 

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα βγάλει στην επιφάνεια κάποιες σκοτεινές σας σκέψεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους ενδόμυχες φοβίες ίσως και υποσυνείδητες ανασφάλειες. Σήμερα θα προσπαθήσετε να εντοπίσετε τι είναι αυτό που σας δημιουργεί αναστολές, τι φταίει και δεν μπορείτε να δράσετε δημιουργικά. Η επιμονή σας να βρείτε την άκρη του νήματος θα σας οδηγήσει σε βαθιές αναζητήσεις καταλήγοντας σε αποφάσεις που τελικά θα είναι σωστές.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα φέρει γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να βάλετε σε προτεραιότητα βαθιά συναισθηματικά ζητήματα, τώρα θα δείξετε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα που αφορούν την μελλοντική σας εξέλιξη. Ένα τυχαίο συμβάν ίσως μια απρόσμενη πρόταση, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κατασταλάξετε, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας μέσω διαδικτύου, ωστόσο σας συμβουλεύω να υπολογίσετε καλά τα ενδεχόμενα, σκεφτείτε με ορθολογισμό τις προοπτικές. Η εγκράτεια που θα δείξετε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας θέμα θα φέρει λύση οριστική και δημιουργική, η διορατικότητα που θα φανερώσετε θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σήμερα θα καταφέρετε να τερματίσετε στάσιμες ή ενοχλητικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, προσοχή στις απερισκεψίες και στις υπερβολές, καλό θα είναι να μην αφήσετε τη φαντασία σας να σας παρασύρει. Σήμερα θα βρείτε την αίτια των μέχρι τώρα αποτυχιών σας, θα καταφέρετε να γλυτώσετε από παγίδες και λάθη. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για δεσμευτικά άλματα, σας συμβουλεύω να περάσετε δυναμικά σε δράση. Σε απρόοπτη στιγμή, το ερωτικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει, θα ανοίξει πορεία σταθερής ίσως και δεσμευτικής κατάληξης.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα υπάρξουν έντονοι εσωτερικοί προβληματισμοί. Θα φέρετε στη μνήμη σας παρελθοντικές καταστάσεις, ωστόσο προσοχή να μην μπλεχτείτε σε φανταστικές θεωρίες. Στόχος σας θα είναι να συνειδητοποιήσετε και να αναλάβετε το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί σε ενέργειες τσακωμού ή χωρισμού. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και ορθολογικά, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα σας φέρουν μόνιμα αποτελέσματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments