Πολιτική

Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση να κλείσουν τα σχολεία»

Κεραμέως: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση να κλείσουν τα σχολεία»
Κεραμέως: «Τα σχολεία παρακολουθούν την πανδημία, δεν την οδηγούν τα παιδιά του Λυκείου που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού αγγίζουν το 50%».

Με σιγουριά και βεβαιότητα η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως διέψευσε στις φήμες που υπάρχουν γύρω από το κλείσιμο των σχολείων. Κατηγορηματικά αρνήθηκε την επιλογή της τηλεκπαίδευσης, τονίζοντας πως δεν είναι η λύση στο πρόβλημα της πανδημίας και του κορωνοϊού. Κεραμέως

Κεραμέως: Το 50% των μαθητών του Λυκείου είναι εμβολιασμένοι

«Τα σχολεία παρακολουθούν την πανδημία, δεν την οδηγούν», είπε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ακόμα και τόνισε ότι όσον αφορά στους εμβολιασμούς για τα παιδιά του Λυκείου αγγίζουν το 50%.

Είπε ακόμα ότι όσα παιδιά κάνουν το εμβόλιο δεν θα κάνουν τεστ και πρόσθεσε ότι μέλη της επιτροπής εμβολιασμών αλλά και η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου θα απαντήσουν την επόμενη Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ζωντανά σε όλα τα ερωτήματα των γονιών για τον εμβολιασμό. Επίσης, είπε ότι θα δοθούν στην δημοσιότητα αύριο ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Κεραμέως

Νωρίτερα προέβη σε δηλώσεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τονίζοντας τις αλλαγές που έκανε η Νέα Δημοκρατία στα ΜΜΜ ενόψει πανδημίας

«Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που, μέσα στην πανδημία, μεγάλωσαν τον στόλο των ΜΜΜ. Παραλάβαμε 850 λεωφορεία στην κίνηση και σήμερα διαθέτουμε 1320, στοχεύοντας στα 1500 στο α’ εξάμηνο του 2022. Έχουμε ήδη 3.800 δρομολόγια την ημέρα περισσότερα. Έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση ώστε να γίνει ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων λεωφορείων.

Στις γραμμές 2 και 3 του μετρό αυξήσαμε τους συρμούς από 32 σε 38, μειώσαμε τις χρονοαποστάσεις και παραδώσαμε 3 νέους σταθμούς. Στο τραμ, επαναλειτουργήσαμε τη γραμμή μέχρι το Σύνταγμα, αποκαταστήσαμε τη λειτουργία μέχρι το Φάληρο, ξεκίνησε η λειτουργία του τραμ στο Πειραιά και παραλάβαμε 25 σύγχρονους συρμούς.

Τέλος μειώσαμε στο 1,20 την τιμή του εισιτηρίου την οποία είχε αυξήσει ο ΣΥΡΙΖΑ» προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε: «Η κυβέρνηση παράγει έργο απτό, με γνώμονα την καθημερινή ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ειδικά εν μέσω υγειονομικής κρίσης. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την απεγνωσμένη και ατελέσφορη προσπάθεια εύρεσης πεδίου που ο αντιπολιτευτικός του λόγος θα συναντηθεί με την αλήθεια, αλλά δεν το καταφέρνει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments