Ελλάδα

Παγώνη Γιαννάκος: Κόντρα on air για τις VIP κλίνες ΜΕΘ

Παγώνη Γιαννάκος: Κόντρα on air για τις VIP κλίνες ΜΕΘ
Παγώνη Γιαννάκος: Ένταση υπήρξε μεταξύ των δύο ιατρών σχετικά με την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ σχετικά με τις VIP κλίνες ΜΕΘ.

Ο κ. Γιαννάκος έκανε πριν λίγες μέρες καταγγελίες για VIP κλίνες ΜΕΘ, ενώ η Ματίνα Παγώνη προχώρησε σε διάψευση σε δηλώσεις της την Τετάρτη. Σήμερα λοιπόν κλήθηκαν οι ιατροί προκειμένου να συνομιλήσουν σχετικά με το θέμα αυτό και υπήρξε ένταση on air.

«Για τους γιατρούς και νοσηλευτές δεν υπάρχουν επώνυμοι ασθενείς» είπε η κυρία Παγώνη προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε καταγγελία ότι υπάρχουν κενές κλίνες και ότι δεν έχουν μεταφερθεί ασθενείς» διευκρινίζοντας ότι η μεταφορά ενός διασωληνωμένου ασθενή είναι μία δύσκολη διαδικασία που «δεν γίνεται σε 10 λεπτά και μία ώρα».

Τι ανέφερε η Ματίνα Παγώνη

«Δεν υπάρχει κανένας συνάδελφος που να έχει κενό κρεβάτι και να μην μεταφέρει άρρωστο» επέμεινε η Ματίνα Παγώνη ζητώντας «να σταματήσει αυτή η ιστορία και να καταγγέλλονται πράγματα όταν άνθρωποι έχουν δώσει δύο χρόνια μάχες».

Συνεχίζοντας την κριτική στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ η Ματίνα Παγώνη του είπε ότι δεν έχει καταλάβει την διαδικασία με την ίδια να εξανίσταται όταν ο κ. Γιαννάκος επιχείρησε να επαναφέρει το επιχείρημα περί κριτηρίων στην επιλογή των ασθενών που διασωληνώνονται.

«Δεν θα με διακόψετε, αρκετά σας άκουσα» είπε σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη.

Τι ανέφερε για τους ασθενείς εκτός ΜΕΘ

Όταν, δε, ο Μιχάλης Γιαννάκος αναφέρθηκε στους ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ η Ματίνα Παγώνη είπε σε αυστηρό τόνο ότι «δεν έχουμε εγκαταλείψει διασωληνωμένους, τους παρακολουθούμε και στα τμήματα, οι ασθενείς αυτό η θέση τους είναι στις ΜΕΘ αλλα όχι ότι δεν τους παρακολουθούμε. Κανείς συνάδελφος δεν έχει αφήσει ασθενή αν υπάρχει κενό κρεβάτι και δεν τον έχει μεταφέρει, δεν υπάρχει περίπτωση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments