Lifestyle

Αλέξης Παππάς: Έφυγε από την βίλα του The Bachelor

Αλέξης Παππάς: Έφυγε από την βίλα του The Bachelor
Αλέξης Παππάς: O Bachelor θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τις κοπέλες, όμως το κλίμα ανάμεσα τους ήταν αρκετά τεταμένο και αποφάσισε να φύγει.

Χαμός έγινε σε ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Αλέξης Παππάς έγινε έξω φρενών με τις κοπέλες και αποφάσισε την ώρα που τσακώνονταν να αποχωρήσει από τη βίλα. Όλα έγιναν μετά το μεγάλο πάρτι που τους διασκέδασε ο Λευτέρης Πανταζής.

Πιο συγκεκριμένα, ο Bachelor θέλησε να περάσει λίγο χρόνο με τις κοπέλες, μόνο που το κλίμα αναμεσά τους ήταν τεταμένο σε σημείο ο ίδιος αποφάσισε να πει «αντίο». «Σεβαστείτε το, έχω κι εγώ τα δικά μου όρια. Αφού περάσαμε μια όμορφη βραδιά, δεν θα ήθελα να συνεχίσουμε την βραδιά και να συμμετέχω σε μια αντιπαράθεση που μπορεί να είχατε και δεν μπορώ και να καταλάβω και τίποτα. Θέλω να αποσυρθώ για λίγο, συνεχίστε το φαγητό σας, είμαι μια χαρά», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Η Γιώτα πρόσθεσε: «Με τα δίκια του ο Αλέξης σηκώθηκε κι έφυγε, αφού δεν παλεύεται η κατάσταση, είναι αχάριστες».

Λίγα λόγια για το παιχνίδι

To The Bachelor είναι τηλεοπτικό πρόγραμμα τύπου ριάλιτι, που προβλήθηκε για δυο συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν (2020 και 2021) από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV στην Ελλάδα και Alpha Κύπρου στη Κύπρο. Το παιχνίδι αποτελεί την ελληνική εκδοχή του επιτυχημένου ομότιτλου αμερικάνικου ριάλιτι της “Warner Bros. International Television Production Limited”.

Η ιδέα του παιχνιδιού είναι η συγκατοίκηση για μερικές εβδομάδες 20 νεαρών ανύπαντρων γυναικών σε ένα πολυτελές σπίτι όπου θα αναλώσουν το χρόνο τους, προσπαθώντας να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του Εργένη. Νικήτρια θα αναδειχθεί η κοπέλα που ο ίδιος ο Εργένης θα υποδείξει ως εκλεκτή του.

Στον πρώτο κύκλο (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2020) για το ρόλο του Εργένη επιλέχθηκε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Nomads, το οποίο είχε προβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 το 2017, Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο Βασιλάκος είναι απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας και έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με το ποδόσφαιρο και το μόντελινγκ, ενώ τώρα ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων. Για κάποιο διάστημα διετέλεσε υπεύθυνος της νεολαίας του κόμματος Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου.[2] Για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι έλαβε το ποσό των 100.000 ευρώ καθώς και βραχυπρόθεσμη επαγγελματική συνεργασία με τον Alpha, παρουσιάζοντας το παιχνίδι Battle of the couples.[3]

Στον δεύτερο κύκλο (Σεπτέμβριος – ; 2021) για το ρόλο του Εργένη επιλέχθηκε ο επίσης πρώην παίκτης ριάλιτι επιβίωσης, του Survivor, το οποίο προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, Αλέξης Παππάς. Ο Παππάς σπούδασε ηλεκτρολόγος – ψυκτικός αλλά ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, συνεργαζόμενος με εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Είχε πάρει επίσης μέρος και στο Just the 2 Of Us. Για τη συμμετοχή του στο Bachelor έλαβε το ποσό των 100.000 ευρώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments