Διεθνή

Φοβερό video του Casa de Papel με Πειραιά, Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη

Φοβερό video του Casa de Papel με Πειραιά, Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη
Το Casa de Papel έκανε τον κύκλο του και έκλεισε. Με ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό θέλησε να ευχαριστήσει τις πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Το Casa de Papel έκανε τον κύκλο του και έκλεισε. Με ένα πολύ όμορφο και διασκεδαστικό θέλησε να ευχαριστήσει τις πόλεις σε όλο τον κόσμο που “κάνουν τα Πάντα να κερδίσουν τις εντυπώσεις  και δεν τα παρατούν ποτέ”. Φοβερό video του Casa de Papel με Πειραιά, Ολυμπιακό και Καραϊσκάκη

Η δημοφιλής σειρά και ο Berlin δεν ξέχασε τη μαγική στιγμή στο φαληρικό στάδιο. Στο κλείσιμό του το Casa de Papel αφιέρωσε την επιτυχία του σε πόλεις απ’ όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους τον Πειραιά, την Ρεν, το Σαν Χουάν, το Παρίσι, την Βαλένθια, το Νέο Δελχί, την Κλουζ, την Λίμα, το Μπουένος Άιρες, τη Βουδαπέστη, το Μεξικό.

Ο Πειραιάς κάνει το γύρο του κόσμου

Οι εικόνες του κορεό τότε είχαν μεταδοθεί παντού και έφτασαν μέχρι τους υπευθύνους της σειράς. Το Casa de Papel αφιέρωσε την τεράστια επιτυχία του σε πόλεις απ’ όλο τον κόσμο, ανάμεσά σε αυτές βρίσκεται και ο Πειραιάς, καθώς οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν σηκώσει το κορεό στον αγώνα με την Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018, το οποίο έμεινε στην ιστορία.

“Αυτή η συμμορία είμαστε όλοι. Σας ευχαριστούμε που ήρθατε μαζί μας” αναφέρει, με την εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού να βρίσκεται στο μονόλεπτο video.

Το ευχαριστώ της σειράς

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments