Διεθνή

Μάργκαρετ Κάμπελ: Βγήκε το τρέιλερ της της νέας σειράς «A Very British Scandal»

Μάργκαρετ Κάμπελ: Βγήκε το τρέιλερ της της νέας σειράς «A Very British Scandal»
Μάργκαρετ Κάμπελ: Το BBC One και τα Amazon Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς «A Very British Scandal»

Το BBC One και τα Amazon Studios έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς «A Very British Scandal», με πρωταγωνίστρια τη δύο φορές βραβευμένη με Emmy για την ερμηνεία της ως βασίλισσα Ελισάβετ στο «The Crown» του Netflix, Κλερ Φόι στον ρόλο της Μάργκαρετ Κάμπελ.

Η Φόι ενσαρκώνει τη Μάργκαρετ Κάμπελ, δούκισσα του Άργκαϊλ, έχοντας στον πλευρό της τον Πολ Μπέτανι («WandaVision») στον ρόλο του Ίαν Κάμπελ, 11ου δούκα του Άργκαϊλ, και τη Τζούλια Ντέιβις («Nighty Night») ως Μορίν, μαρκησία του Ντάφεριν και της Άβα. Μάργκαρετ Κάμπελ

Ένα από τα πιο φημισμένα διαζύγια

Ο κύκλος τριών επεισοδίων της βραβευμένης σειράς «A Very English Scandal», σε σενάριο Σάρα Φελπς, αφηγείται με νέο βλέμμα, την υπόθεση του διαζυγίου του δούκα και της δούκισσας το 1963, μια από τις πιο διάσημες και σκληρές δίκες του 20ού αιώνα.

Φημισμένη για τα χαρίσματα, την ομορφιά και το στιλ της, η Μάργκαρετ, έγινε πρωτοσέλιδο όταν το διαζύγιο της έγινε η αιτία για να έρθουν στος φως υποθέσεις πλαστογραφίας, κλοπής, χρήσης ναρκωτικών, δωροδοκίας, αλλά και φωτογραφίες Polaroid από προσωπικές στιγμές της που θα τη στοίχειωναν για το υπόλοιπο της ζωής της.

Ο Τύπος της απέδωσε τον χαρακτηρισμό «βρώμικη δούκισσα»

Το γεγονός ότι υποπτευόμενος πως τον απατά, ο δούκας παραβίασε το γραφείο της και άρπαξε το ημερολόγιο της και τις φωτογραφίες, θεωρείται με τα σημερινά δεδομένα, ένα από τα πρώτα δείγματα revenge porn.

Ο Τύπος της απέδωσε τον χαρακτηρισμό «βρώμικη δούκισσα», το δικαστήριο επιχείρησε να τη δυσφημίσει, οι φίλοι της την πρόδωσαν -με μία κοινωνία στο φόντο που έδειχνε να απολαμβάνει την ελεύθερη πτώση της-, ωστόσο η Κάμπελ αρνήθηκε να μείνει σιωπηλή. Μάργκαρετ Κάμπελ

Η σειρά «A Very British Scandal» εστιάζει στο κοινωνικό και πολιτικό κλίμα της μεταπολεμικής Βρετανίας, εξετάζοντας τη στάση απέναντι στις γυναίκες και θέτοντας ουσιαστικά το ερώτημα πόσο διαδεδομένος σε θεσμικό επίπεδο ήταν εκείνη την εποχή ο μισογυνισμός.

Πρεμιέρα στις 26 Δεκεμβρίου στο BBC One και διαθέσιμη το 2022 στο Amazon Prime Video, ανυπομονούμε να δούμε ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments