Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει με μπλούζα του ΠΑΣΟΚ

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει με μπλούζα του ΠΑΣΟΚ
Λάκης Γαβαλάς: Ο σχεδιαστής και κριτής μόδας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Πάντα στιλάτος και τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του  ο Λάκης Γαβαλάς έκανε σήμερα Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, μία ιδιαίτερη ανάρτηση, με αφορμή την ημέρα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ.

Ο σχεδιαστής και κριτής μόδας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, που ποζάρει φορώντας μία λευκή ποδιά με τον… ήλιο του ΠΑΣΟΚ. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, επιζητά την επιστροφή του θρυλικού κόμματος.

Λάκης Γαβαλάς: Δείτε την δημοσίευση του σχεδιαστή

Λάκης Γαβαλάς

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Περίπου 120.000 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι προκειμένου να ψηφίσουν για τις εσωκομματικές εκλογές 

Περίπου 120.000 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες μέχρι και τις 12:45 το μεσημέρι προκειμένου να ψηφίσουν για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Στις 11 το πρωί άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Μεταμόρφωση. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις επτά το απόγευμα της Κυριακής ενώ τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται μιάμιση ώρα μετά.

Σε περίπτωση που υπάρξει διαφορά μεταξύ διαπιστευμένων και ψηφισάντων το Εκλογικό Τμήμα θα ενημερώνει άμεσα πριν την Διαλογή των Ψηφοδελτίων την ΕΔΕΚΑΠ για να τους απαντήσει αν θα προχωρήσουν σε διαλογή των ψηφοδελτίων ή θα ακυρώνεται η ΚΑΛΠΗ. Τα εκλογικά κέντρα που λειτουργούν, είναι τα ίδια της προηγούμενης εβδομάδας σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο πριν τις 11:30 ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης: Ζητώ καθαρή εντολή

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, τόνισε: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την πατρίδα μας, τη δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα, όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες πολλών γενέων ενώνονται. Ζητώ μεγάλη συμμετοχή από τους προοδευτικούς δημοκράτες, όπως έγινε και την πορηγούμενη Κυριακή. Ζητώ καθαρή εντολή για να ξανακάνουμε όλοι μαζί ισχυρή και περήφανη τη δημοκρατική παράταξη». Λάκης Γαβαλάς:

Παπανδρέου: Ψηφίζουμε για μια ισχυρή ηγεσία

Το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημαρχείο της Νίκαιας, άσκησε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Παπανδρέου. Μετά την ψηφοφορία, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στους δημοσιογράφους, αναφέροντας πως «την περασμένη Κυριακή, με τη μεγάλη συμμετοχή που είχαμε, στείλαμε μήνυμα ελπίδας για μια μεγάλη παράταξη, που θα είναι ευεργετική για τον τόπο». 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments