Lifestyle

Σταμάτης Φασουλής: «Έζησα μια περίοδο με ακρότητες και δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια»

Σταμάτης Φασουλής: «Έζησα μια περίοδο με ακρότητες και δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια»
Σταμάτης Φασουλής: Ο κριτής του Just the Two of Us μίλησε για την περίοδο της ζωής του που πέρασε, όπου είχε εξάρτηση από το αλκοόλ.

Ο Σταμάτης Φασουλής έδωσε συνέντευξη εφόλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εξάρτηση που είχε κάποτε από το αλκοόλ. Ο ηθοποιός και κριτής του J2US μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και ανοίχτηκε για όλες τις πτυχές της ζωής του, αναφέροντας πρώτα απ’ όλα τη νέα του παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες», που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί .

Αρχικά, για το κοινό που συνεχίζει να επισκέπτεται το θέατρο παρά τα μέτρα προστασίας, ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Ο κόσμος διψάει για θέατρο και πηγαίνει στις παραστάσεις, παρά τους περιορισμούς, όπως τη χρήση της μάσκας. Δεν ξέρω αν είναι χαρούμενοι, αλλά τα μάτια τους και μόνο δείχνουν πως είναι ήρωες».

Σχετικά με την κριτική επιτροπή

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του λαμπερού show, J2US. «Ο σκοπός του είναι φιλανθρωπικός και δεν υπάρχει εγκλεισμός των συμμετεχόντων. Είχα εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοκλώνη και υπήρχαν και βιοποριστικοί λόγοι που δέχτηκα να συμμετάσχω», είπε χαρακτηριστικά.

Για όσους τον αποκαλούν κάπως «απρόσιτο», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε: «Δεν έχουν άδικο που με αποκαλούν ξινό, διότι από φόβο στις εμφανίσεις μου μπροστά σε κόσμο είμαι κρατημένος. Αισθάνομαι άβολα».

Τέλος, μίλησε για τις δύσκολες περιόδους που έζησε στη ζωή του: «Την δεκαετία του 1980 έζησα μια περίοδο έκλυτης ζωής, με ακρότητες, σκοτάδια και απελπισία. Επί έξι χρόνια έπινα πάρα πολύ. Ξεκινούσα ύστερα από την παράσταση και μέχρι το πρωί είχα πιει ένα μπουκάλι βότκα. Δεν ζήτησα ποτέ βοήθεια, γιατί έκανα ότι δεν την χρειάζομαι. Ήμουν επηρμένος».

Γιατί εγκατέλειψε την ψυχανάλυση;

Συνεχίζοντας, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για το γεγονός ότι εγκατέλειψε την ψυχανάλυση γιατί δεν ένιωθε άνετα. «Σηκώθηκα και έφυγα από την ψυχανάλυση. Μου είπε πράγματα πολύ ωραία αλλά από την άλλη μεριά δεν αισθανόμουν πολύ ωραία.

Μου φαινόταν κάπου αστείο. Ήταν ένας ξένος άνθρωπος και του έλεγα για τα δικά μου. ”Δεν με παρατάς λέω εγώ”; Ύστερα έγινε ένα πράγμα που δεν μου άρεσε. Με την τρίτη συνεδρία άρχισε να μου εξηγεί τα πράγματα, βέβαια έπεσε διάνα», δήλωσε ο καλλιτέχνης.

Η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του

Τέλος, μίλησε και για την ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα του, η οποία, όπως τόνισε, τον επηρέασε τόσο θετικά όσο και αρνητικά. «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, είχα δύο παραστάσεις. Το μπαλκόνι του σπιτιού μας έβλεπε το ”Σμαρούλα”.

Και με άκουγε η μητέρα μου να γελάω, ενώ ο πατέρας μου ήταν νεκρός. Στο τέλος κάθε παράστασης η μητέρα μου με ρωτούσε αν μπορεί να έρθει να μου πει καληνύχτα. Ζητούσε την άδεια. Σαν να είχε καταλάβει τι μου είχε κάνει. Συμφιλιώθηκα αργότερα με τον πατέρα μου στον έναν χρόνο αφότου έφυγε», κατέληξε ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments