Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη»

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη»
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Καθόλου δεν θέλω να σχολιάσω την τυχαία συνάντηση με τον πρώην μου Φίλιππο Τσαγκρίδη».

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν τυχαία σε μαγαζί στο Κολωνάκι το Σαββατοκύριακο. Ενώ καθόντουσαν ο καθένας με την παρέα του σε απόσταση σε ξεχωριστά τραπέζια, κατή τη διάρκεια της βραδιάς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να συζητήσουν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια καταγράφηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε σε site να του μιλάει στο αυτί ψιθυριστά.  Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ήξερα που να κρυφτώ»

Στην Super Κατερίνα της Δευτέρας 13 Δεκεμβρίου, η Κατερίνα Καινούργιου είπε για το γεγονός: «Το χειρότερο είναι να είσαι σε μαγαζί, μου συνέβη το Σάββατο και λέω τώρα είμαι σε μαγαζί απλό στο Κολωνάκι και είμαι εκεί με την παρέα μου και ξαφνικά… Αν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια δεν θα μιλήσεις; Και να με τραβάνε κι εγώ δεν το πήρα χαμπάρι και ξαφνικά το βλέπω στα site. Να μην ξέρεις από πού να κρυφτείς».

Τότε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει  περισσότερες λεπτομέρειες και την ρώτησε: «Χάρηκες που τον είδες και είπατε αυτές τις κουβέντες; Στενοχωρήθηκες; Χάρηκες»;

Η Κατερίνα Καινούργιου, σε άβολη θέση, απάντησε θέτοντας όρια: «Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Καθόλου».

 Κατερίνα Καινούργιου

Νέα ταραχή για την Κατερίνα Καινούργιου

Την Μπέττυ Μαγγίρα είχε καλεσμένη ο Θέμης Γεωργαντάς, τη νύχτα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του σταθμού OPEN σχολίασε με ειλικρίνεια την πρόσφατη «κόντρα» με την Κατερίνα Καινούργιου με λόγια που βάζουν λάδι στη φωτιά.

«Κοίταξε, η Κατερίνα είναι εγωκεντρική. Της αρέσει να ασχολούνται όλοι μαζί της. Δεν ξέρω γιατί έχει φάει τέτοιο κώλυμασυμπλήρωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. «Και με το κουίζ έγινε το ίδιο! Είχαμε κάνει ένα κουίζ που δεν την πείραξε την επόμενη μέρα αλλά την πείραξε την μεθεπόμενη ξαφνικά. Ήταν πρώτα το κουίζ, μετά ήταν το Παρίσι και θα τριτώσει φαντάζομαι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments