Lifestyle

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό
Παναγιώτης Ψωμιάδης: Κατά την διάρκεια του φαγητού ο πρώην δήμαρχος άρχισε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του στη Φάρμα.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι εδώ και λίγο καιρό παίκτης στην “Φάρμα”. Ο πρώην δήμαρχος στο τελευταίο επεισόδιο κατά την διάρκεια του φαγητού, ξεκίνησε να μιλάει στους συμπαίκτες του για τις ημέρες του στη «Φάρμα» και άρχισε να βουρκώνει.

«Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το «Κύριε Παναγιώτη» αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα.”

“Δεν φανταζόμουν στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία”

Και πρόσθεσε ότι “Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία», είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του. «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος.

Μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Είχε ανοίξει μίνι μάρκετ

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Θεσσαλονίκης που εκλεγόταν νομάρχης και στην συνέχεια περιφερειάρχης, είναι εδώ και κάποια χρόνια έξω από την πολιτική. Προσπάθησε και την βουλευτική έδρα και ανώτερα αξιώματα, ωστόσο το «άστρο» του ξεθώριασε και πια από τον δημοφιλή, όπως λεγόταν, πολιτικό αυτήν τη στιγμή ψάχνει άλλους τρόπους για να βιοποριστεί. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε διεκδικήσει και το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. Η νέα επιχειρηματική προσπάθεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη είναι ένα μίνι μάρκετ επί της οδού Εγνατίας λίγα μέτρα μακριά από την Πλατεία Βαρδαρίου με την ονομασία Stasi Stores.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι γνωστό ότι θέλει να προβάλει ο ίδιος την δουλειά του ή τις ιδέες του. Επομένως είναι φυσικό να πρωταγωνιστήσει ο ίδιος στην νέα του πορεία. Ο πρώην πολιτικός άνδρας της πόλης έβγαλε λοιπόν διαφημιστικό σποτ για το ψιλικατζίδικό του, καλώντας τους Θεσσαλονικείς να το επικεφθούν.

Ντυμένος με κουστούμι, γραβάτα και κρατώντας μια συσκευασία κρουασάν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διαφημίζει τα καλούδια που πουλάει το ψιλικατζίδικό του και προσκαλεί τους Θεσσαλονικείς να το τιμήσουν ενώ προμοτάρει και τον διαγωνισμό για έναν τυχερό πελάτη κάθε μήνα, που μετά από κλήρωση θα κερδίζει 30 ευρώ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments