Αθλητισμός

Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό

Θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό
Ολυμπιακός: Από ότι όλα δείχνουν ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έχει ξεκινήσει να ψάχνει για εναλλακτικές ιδιαίτερα ενόψει του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός οδεύει προς την μεταγραφική περίοδο και ήδη ο Μάρτινς βρίσκεται σε διαβουλεύσει με την διοίκηση. Μέσα στους “αδικημένους” από τον τεχνικό των ερυθρολεύκων είναι ο  Όγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος αποκτήθηκε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις στην ΑΕΛ, όμως στον Ολυμπιακό δεν βρήκε ποτέ θέση στην ενδεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισλανδός ήταν ο αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα και τώρα συμβαίνει το ίδιο με τον Τόμας Βατσλίκ. Ο Κρίστινσον μετρά μόλις μια συμμετοχή τη φετινή, αυτή στην ήττα από τον Λεβαδειακό με 3-2 για το Κύπελλο Ελλάδας. Σε ένα ματς μάλιστα, που ο Ισλανδός φέρει ευθύνη για γκολ που δέχθηκε από απευθείας κόρνερ, αν και υπάρχει υποψία επιθετικού φάουλ.

Δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό

Με αυτόν τον τρόπο, ο 32χρονος τερματοφύλακας βλέπει ότι δεν υπάρχει μέλλον για τον ίδιο στον Ολυμπιακό και έχει αρχίσει να ψάχνει εναλλακτικές ενόψει Ιανουαρίου. Οι ελπίδες του Κρίστινσον ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση βασικού έπειτα από την πώληση του Σα, αποδείχθηκε πως δεν ήταν βάσιμες μετά την απόκτηση του Βατσλίκ.

Παρά το γεγονός ότι ο Ισλανδός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στον Ολυμπιακό για τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του Ισλανδού, αγωνιστικά δεν πήρε τις ανάλογες ευκαιρίες να δείξει την αξία του. Ίσως πρόκειται για έναν από τους ελάχιστους παίκτες που μπορούν να έχουν παράπονο από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος με τους ποδοσφαιριστές του.

Λίγα λόγια για τον Κρίστινσον

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον είναι Ισλανδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε το ντεμπούτο του για τη Φραμ στις 12 Ιουνίου 2006, μία εβδομάδα πριν από τα 17α γενέθλιά του, τη σεζόν 2006 της 2ης κατηγορίας Ισλανδίας, ξεκινώντας εναντίον της Χάουκαρ, όπου διατήρησε καθαρή εστία στην εκτός έδρας νίκη με 3-0.

Ο επόμενος αγώνας του ήρθε στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2009 του πρωταθλήματος Ισλανδίας, αντικαθιστώντας τον Χάνες Θορ Χάλντορσον στο ημίχρονο και διατηρώντας καθαρή εστία για όσο αγωνίστηκε, καθώς η Φραμ ηττήθηκε εντός έδρας με 1-0 από την Þróttur R. Παρέμεινε ο δεύτερος τερματοφύλακας, πίσω από το Χάλντορσον, για τη σεζόν 2010. Όταν ο Χάλντορσον μετακινήθηκε στην ΚΡ Ρέικιαβικ μετά τη σεζόν 2010, ο Όγκμουντουρ έγινε ο βασικός τερματοφύλακας της Φραμ. Αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες από την αρχή της σεζόν του 2011. Στις 30 Δεκεμβρίου 2011, του δόθηκε ο τιμητικός τίτλος «Αθλητής της Χρονιάς της Φραμ» και ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατέχει αυτόν τον τίτλο.

Μετά τη σεζόν 2013, πέρασε δοκιμαστικά στη νορβηγική Σάντνες Ουλφ και στην σκωτσέζικη Μάδεργουελ. Το δοκιμαστικό στη Μάδεργουελ πήγε καλά, αν και δεν ήθελαν να αγοράσουν έναν τερματοφύλακα εκείνη τη στιγμή. Στις 16 Ιουλίου 2014, στα μισά του πρωταθλήματος Ισλανδίας 2014, ο Έγκμουντουρ εντάχθηκε στη Ράντερς, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014-15 στη Σουπερλίγκα Δανίας, ο Όγκμουντουρ έκανε μόνο τέσσερις εμφανίσεις πρωταθλήματος, καθώς, ως επί το πλείστον, ήταν ο εφεδρικός τερματοφύλακας, πίσω από τον Καρλ-Γιόχαν Γιόνσον. svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments