Αθλητισμός

Βαθμολογία Superleague: Ξέφυγε με +11 ο Ολυμπιακός

Βαθμολογία Superleague: Ξέφυγε με +11 ο Ολυμπιακός
Βαθμολογία Superleague: Ξέφυγε με +11 ο Ολυμπιακός

Σε εξέλιξη είναι η εμβόλιμη 14η αγωνιστική της Super League, η οποία ολοκληρώνεται αύριο και ήδη ο βαθμολογικός πίνακας διαμορφώνεται χωρίς μεγάλες εκπλήξεις… Ο Ολυμπιακός μετά την άνετη επικράτησή του επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι με 3-0, ξέφυγε από τη δεύτερη ΑΕΚ με  εντυπωσιακό +11.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα

Αστέρας-Παναιτωλικός : 1-0

ΠΑΣ-ΠΑΟΚ: 0-4

Λαμία-Βόλος: 2-2

Ατρόμητος-Ολυμπιακός: 0- 3

Απόλλων-Παναθηναϊκός (Αναβλήθηκε)

Διαιτητές: Ευαγγέλου (Μωυσιάδης, Νιδριώτης, 4ος Μαλούτας, VAR: Μανούχος, Τσιανταφύλλλου)

Πέμπτη 16/12

17:00 ΟΦΗ-Άρης

Διαιτητές: Παπαπέτρου (Κολλιάκος, Βεργέτης, 4ος Τσαγκαράκης, VAR: Κουτσιαύτης, Ψαρρής)

19:30 Ιωνικός-ΑΕΚ:

Διαιτητές: Περράκης (Πετρόπουλος, Θανασιάς, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Σιδηρόπουλος, Παπαδάκης)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

Λίγα λόγια για την Super League

Το πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας, ή Super League (Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λίγκα), είναι το ανώτατο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα ανδρών στην Ελλάδα. Διεξάγεται από τη Super League Ελλάδα (η οποία διαδέχθηκε την ΕΠΑΕ) υπό την εποπτεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ). Από το 2019 φέρει την ονομασία Super League 1.

Μέχρι τώρα μόνο 6 σύλλογοι έχουν κατακτήσει τον τίτλο, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ , ο Άρης και η ΑΕΛ. Ο Ολυμπιακός με 46 τίτλους έχει κατακτήσει τους περισσότερους στην ιστορία της διοργάνωσης.

Με τη νέα ποδοσφαιρική αναδιάρθρωση του 2019, από την περίοδο 2019-20 ο επαγγελματικός σύνδεσμος ποδοσφαίρου «Σούπερλιγκ Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (Super League) μετονομάστηκε σε «Σούπερλιγκ Ένα Ελλάδα Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης» (Super League 1). Ο επαγγελματικός σύνδεσμος Super League 1 διοργανώνει το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (Super League 1) και αποτελεί τον επαγγελματικό σύνδεσμο των ΠΑΕ οι ομάδες των οποίων συμμετέχουν στο εθνικό πρωτάθλημα επαγγελματικού ποδοσφαίρου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (Super League 1)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments