Ελλάδα

DEAL: Ο νοσηλευτής που σήκωσε 60.000 – Τρελάθηκε ο Φερεντίνος

DEAL: Ο νοσηλευτής που σήκωσε 60.000 – Τρελάθηκε ο Φερεντίνος
DEAL: Ο Χρήστος Φερεντίνος παραδέχτηκε πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο με παίκτη, όσο καιρό παρουσιάζει το παιχνίδι της αδρεναλίνης.

Για τρίτη φορά στο «Deal» κερδίζει παίκτης το ποσό των 60.000 ευρώ. Ο Ιωάννης, ο νοσηλευτής από τη Μεσσηνία έπαιξε με σχέδιο και όραμα  έχοντας την τύχη στο τσεπάκι του και κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με το μεγάλο ποσό των 60.000 ευρώ.

DEAL

Τα μεγάλο ποσά στα δυο κουτιά

Σε μια αναμέτρηση με τον τραπεζίτη με τρομερή αδρεναλίνη ο παίκτης έφτασε μία ανάσα πριν το τέλος έχοντας κρατήσει τα μεγαλύτερα ποσά μέσα στο παιχνίδι και ήταν έτοιμος να κάνει το πιο ριψοκίνδυνο deal. Είχε μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του τραπεζίτη και οι προσφορές του δεν κατάφεραν να τον «λυγίσουν», αφού τα ποσά που είχε στην άκρη, ήταν άκρως δελεαστικά.

Ο παίκτης είχε πολύ αξιόλογες προσφορές από τον τραπεζίτη καθώς το μόνο κουτί με μεγάλο ποσό που έβγαλε εκτός παιχνιδιού με τις επιλογές του ήταν αυτό των 20.000 ευρώ, τίναξε την… μπάνγκα στον αέρα, σε σημείο που έκανε ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο να παραδεχτεί πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο, όσο καιρό παρουσιάζει το Deal. DEAL

Λύγισε στο άκουσμα της νίκης

Ο Ιωάννης, που δήλωσε ότι έχει περάσει πολλές κακουχίες στη ζωή του, κατάφερε να κερδίσει από το Deal το τεράστιο χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ. Μάλιστα δεν άντεξε και λύγισε ξεσπώντας σε κλάματα που τα κατάφερε στη ζωή του να βγει κερδισμένος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments