Αθλητισμός

Η πανηγυρική επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό

Η πανηγυρική επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό
Η πανηγυρική επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό

Τη νύχτα μέρα έκαναν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, έξω από τα γραφεία της ομάδας, γιορτάζοντας την επιστροφή του Κώστα Μανωλά στο λιμάνι.

Λίγο αργότερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι.

Η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την SSC Napoli για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή θα υλοποιηθεί με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου».

Αποθέωση για τον Κώστα Μανωλά

Ο 30χρονος στόπερ έφτασε στα γραφεία των «ερυθρόλευκων» λίγο μετά τις  6 το απόγευμα της Πέμπτης, όπου δεκάδες οπαδοί τον περίμεναν, φωνάζοντας ρυθμικά τι όνομά του.

«Κώστα, έλα μας έχει πιάσει τρέλα», φώναζαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήταν στα γραφεία του συλλόγου, αλλά και: «Κώστα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα». Με τον ίδιο να συμμετέχει στη γιορτή, την οποία είχε στηθεί. Φόρεσε, μάλιστα και κασκόλ του Ολυμπιακού.

Η Θύρα 7, είχε απευθύνει κάλεσμα από νωρίς το μεσημέρι στους οπαδούς των ερυθρολεύκων, κρατώντας επτασφράγιστο μυστικό το πρόσωπο του «παιχταρά», αν και το όνομά του είχε διαρρεύσει ήδη, όπως και ο λόγος της άφιξής του στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της Θύρας 7

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ!

6 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα!

Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments