Ελλάδα

Γρεβενά: Ο 59χρονος πρώτα βίασε και μετά σκότωσε τη μητέρα του

Γρεβενά: Ο 59χρονος πρώτα βίασε και μετά σκότωσε τη μητέρα του
Γρεβενά: Ο 59χρονος γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης μητέρας του, πριν την σκοτώσει, την βίασε.

Aποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το έγκλημα που διαπράχθηκε στο Κοσμάτι Γρεβενών με θύμα μία 83χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 59χρονος γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της ηλικιωμένης μητέρας του, πριν την σκοτώσει, την βίασε.

Ο 59χρονος προκάλεσε τον ασφυκτικό θάνατο της 23χρονης μητέρας του, ενώ,  σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, υπήρχαν ευρήματα πρόσφατης σεξουαλικής πράξης. Σε βάρος έχει σχηματιστεί δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ανθρωποκτονία με δόλο και βιασμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η εμπλοκή του 59χρονου προέκυψε ύστερα από αξιοποίηση και συνδυαστική αξιολόγηση στοιχείων, δεδομένων και ευρημάτων που ανέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς και από την ιατροδικαστική εξέταση.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών. Ο 59χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται, ότι  νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό ότι ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει και τη γιαγιά του το 1993. Για τη δολοφονία της γιαγιάς του, είχε καταδικαστεί και φυλακιστεί. Αποφυλακίστηκε όμως, άγνωστο μέχρι στιγμής πότε, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικές δομές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments