Ελλάδα

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης
Συνελήφθη στο Περιστέρι ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από μήνυση που κατέθεσε συνεργάτης του για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Ο παρουσιαστής συνελήφθη στην περιοχή του Περιστερίου οι πληροφορίες λένε ότι λόγω κινητικού προβλήματος χρησιμοποιούσε πι και αναμένεται να οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Η ανάρτηση που οδήγησε σε σύλληψη

Ο πρώην συνεργάτης του πήγε το πρωί στο Τμήμα Εκβιαστών και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του για διαρροή προσωπικών δεδομένων.

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του παρουσιαστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για τον πρώην συνεργάτη του.

«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου», έγραψε χθες ο Μένιος Φουρθιώτης κατονομάζοντας τον πρώην συνεργάτη του.
«Ο αχάριστος όχι μόνο δεν νοεί να ανταποδώσει το καλό αλλά με πλήρη αήθεια ούτε καν το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο ορισμός της αχαριστίας στην απλή του έκφραση. Η αλαζονεία και η υπεροψία κυβερνούν τη σκέψη και τον λόγο του. Χίλια καλά να κάνεις, λέει ο λαός, ένα να μην κάνεις είναι σαν να μην έκανες κανένα.
Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν το καλό χωρίς ποτέ κανένας να το μάθει, χωρίς προσδοκίες , χωρίς αντάλλαγμα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν το “καλό” και το κουβαλάνε πάντα μαζί τους καραδοκώντας στη γωνία και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να το φωνάξουν, να ζητήσουν πίσω τα χρωστούμενα, να το παίξουνε αδικημένοι, να ζήσουνε το δράμα…»

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Οκτώβριο με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων καθώς και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Η προφυλάκιση

Η προηγούμενη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη έγινε μετά από ένα ντόμινο αποκαλύψεων που προηγήθηκε και αφορούσε στις πιέσεις που ασκούσε για αυξημένη αστυνομική προστασία, αλλά και δύο εναντίον του επιθέσεις. Επί της ουσίας οι αρχές του καταλόγισαν ότι έστησε αυτές τις επιθέσεις  έξω από το σπίτι του στα Βόρεια Προάστια αλλά και την έκρηξη στο γκαράζ της οικείας του, για επιτύχει την αύξηση της αστυνομικής του προστασίας.

Τα στοιχεία της δικογραφίας

Βάσει των στοιχείων της δικογραφίας και των όσων του αποδίδουν οι αρχές, ο παρουσιαστής: «Από τη μία είχε κρυφές επικοινωνίες με τους δράστες και συνεννοήσεις για τα σε βάρος του «κατά παραγγελία χτυπήματα» (πυροβολισμοί οικίας, έκρηξη) και από την άλλη παρουσίαζε επίσημα ότι είναι θύμα απειλών και είναι άκρως απαραίτητο άμεσα να του χορηγηθεί πάλι αστυνομική φυλακή και συνοδεία». Μάλιστα, «για να πετύχει το σκοπό του πίεζε συνεχώς με εξώδικα, μηνύσεις, δημοσιεύματα κ.λπ. φυσικά θεσμικά πρόσωπα, υπηρεσίες και αρχές και απαιτούσε άμεσα εντός και συγκεκριμένων ωρών να ικανοποιηθούν οι παράνομες απαιτήσεις του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments