Διεθνή

Βραζιλία: Πολιτικοί έλυσαν τις διαφορές τους με αγώνα MMA

Βραζιλία: Πολιτικοί έλυσαν τις διαφορές τους με αγώνα MMA
Δύο πολιτικοί στη Βραζιλία επιχείρησαν να επιλύσουν τις διαφορές τους με γροθιές το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε έναν αγώνα MMA τριών γύρων που έγινε viral σε όλη τη χώρα. Αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Simão Peixoto, ένας 39χρονος δήμαρχος, με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Erineu Alves Da Silva, ηλικίας 45 ετών. Οι δυο τους τσακώνονταν για ένα έργο […]

Δύο πολιτικοί στη Βραζιλία επιχείρησαν να επιλύσουν τις διαφορές τους με γροθιές το περασμένο Σαββατοκύριακο, σε έναν αγώνα MMA τριών γύρων που έγινε viral σε όλη τη χώρα.

Αντιμέτωποι βρέθηκαν ο Simão Peixoto, ένας 39χρονος δήμαρχος, με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Erineu Alves Da Silva, ηλικίας 45 ετών. Οι δυο τους τσακώνονταν για ένα έργο υδάτινου πάρκου και «σφυροκοπούσαν»  ο ένας τον άλλο μέσω του τοπικού τύπου και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μήνες. Στη συνέχεια, αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος να κλείσουν τους λογαριασμούς τους  ήταν ένας καλός παλιομοδίτικος αγώνας.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Silva προκάλεσε τον δήμαρχο σε έναν αγώνα πυγμαχίας, αποκαλώντας τον «απατεώνα» και κατηγορώντας τον ότι απέτυχε να συντηρήσει ένα υδάτινο πάρκο, σύμφωνα με τον Guardian.

Ο Peixoto τελικά αποδέχτηκε τον αγώνα, υπό τον όρο ότι θα ήταν σωστά οργανωμένος μέσα σε ένα ρινγκ, λέγοντας ότι ήταν ο δήμαρχος και «όχι ένας μαχητής του δρόμου».

Ο αγώνας τελικά έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γυμναστήριο τοπικού σχολείου και μεταδόθηκε ζωντανά από τον λογαριασμό του δημάρχου στο Facebook.

Περικυκλωμένοι από θεατές, οι δύο πολιτικοί μπήκαν στο ρινγκ.  Το βίντεο του αγώνα δείχνει τον δήμαρχο να παρουσιάζεται στο κοινό με μια βραζιλιάνικη ποπ μπαλάντα που ονομάζεται “Um Novo Vencedor” (Ένας νέος νικητής). Στη συνέχεια ο Peixoto πλησίασε τον Silva και πέρασε το δάχτυλό του στον λαιμό του, σε μια χειρονομία που σήμαινε τον αποκεφαλισμό του αντιπάλου του.

Η μάχη των τριών γύρων ξεκίνησε με τον Silva να στριμώχνει επιθετικά τον δήμαρχο με κλωτσιές στα πόδια, μέχρι που ο Peixoto του κατάφερε ένα δεξί χτύπημα στέλνοντας τον αντίπαλό του στο έδαφος.

Αν και ο Silva φαινόταν να έχει το πάνω χέρι στους δύο τελευταίους γύρους, ο δήμαρχος Peixoto ανακηρύχθηκε νικητής.

Βραζιλία: Πολιτικοί έλυσαν τις διαφορές τους με αγώνα MMA

Βραζιλία: Πολιτικοί έλυσαν τις διαφορές τους με αγώνα MMA

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης εξεπλάγησαν από το αποτέλεσμα.

«Ο δήμαρχος δέχτηκε έναν τέτοιο ξυλοδαρμό, του έπεσε το σαγόνι», έγραψε ο Fato Amazônico. Στη συνέχεια, ο τοπικός ιστότοπος ειδήσεων εξέφρασε σοκ που ο Silva «έχασε στα σημεία».

Ωστόσο, μετά την αμφιλεγόμενη απόφαση, οι δύο αντίπαλοι εμφανίστηκαν ευδιάθετοι. Αγκαλιάστηκαν και έδωσαν τα χέρια, χτυπώντας ο ένας τον άλλον στην πλάτη, αφού ο κριτής ανακήρυξε τον δήμαρχο νικητή.

Ενώ οι δύο πολιτικοί με έναν αγώνα ξεκαθάρισαν ποιος ήταν ο νικητής, όλοι αναμένουν σύντομα να γίνει σαφές, τι ακριβώς θα γίνει με το υδάτινο πάρκο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments