Video

Χάρης Ρώμας: «Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη στους Ράδιο Αρβύλα, καλή τους τύχη»

Χάρης Ρώμας: «Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη στους Ράδιο Αρβύλα, καλή τους τύχη»
Χάρης Ρώμας: «Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου».

Καλεσμένος στο πλατό του STAR στην πρωινή εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου προκειμένου να κάνει κουβέντα με το δίδυμο της εκπομπής. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στους Ράδιο Αρβύλα και την υπόθεση που έχει σοκάρει την χώρα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή την εβδομάδα.

Ειδικότερα, ο Χάρης Ρώμας τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι Ράδιο Αρβύλα δυστυχώς τώρα περνάνε όλον αυτόν τον κλυδωνισμό. Τους εύχομαι, γιατί πρέπει να δίνουμε και ένα μήνυμα, καλή τύχη σε όλο αυτό που περνάνε. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη». Χάρης Ρώμας

«Πρέπει να κατακεραυνώνονται άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους συμπεριφορές»

«Δυστυχώς πρέπει να κατακεραυνώνονται οι άνθρωποι που έχουν αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Δεν του φαινόταν κιόλας του συγκεκριμένου! Να πούμε και για τους υπόλοιπους ότι πολλές φορές δεν θέλουμε να αξιολογήσουμε τις πράξεις… Επειδή ακούω ότι εκκρεμούσε μια δίκη με την κοπέλα αυτή την δύστυχη και δύσμοιρη, που με αυτό τον τρόπο διασύρθηκε από αυτό τον άνθρωπο».

«Να πω υπέρ τους ότι πολλές φορές για τον φίλο μας, τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε, την σκοτεινή του πλευρά δεν θέλουμε να την αξιολογήσουμε, να την μεγεθύνουμε και να την δούμε πραγματικά. Έτσι, πράγματι, μπορεί να μην είχαν καταλάβει περί τίνος πρόκειται» κατέληξε ο διάσημος ηθοποιός.

Χάρης Ρώμας

Μετά την υπόθεση έχει κινητοποιηθεί και το υπουργείο Δικαιοσύνης

Οι εξελίξεις δεν άφησαν το υπουργείο Δικαιοσύνης ασυγκίνητο, αφού τίθεται επί τάπητος το ζήτημα της ποινικής μεταχείρισης όσων καταδικάζονται για το αδίκημα της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης, μέσω διαδικτύου ή άλλου μέσου, ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε σχέση με την ερωτική ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει την αναβάθμιση του ποινικού χαρακτηρισμού της πράξης σε κακούργημα και κατ’ επέκταση την αύξηση της επαπειλούμενης ποινής. Με βάσει τα ισχύοντα, το αδίκημα τιμωρείται ως πλημμέλημα με ανώτατη προβλεπόμενη ποινή τη φυλάκιση έως πέντε έτη. Εφόσον μετατραπεί σε κακούργημα, θα τιμωρείται κατ’ελάχιστον με κάθειρξη πέντε ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments