Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Ένταλμα έρευνας για το κινητό του τηλέφωνο

Άλεκ Μπάλντουιν: Ένταλμα έρευνας για το κινητό του τηλέφωνο
Άλεκ Μπάλντουιν: «Ποτέ δεν θα πατούσα τη σκανδάλη ενός όπλου, ενώ σημαδεύω κάποιον με αυτό. Ποτέ, δεν είχα λόγο να την σκοτώσω».

Η αστυνομία που ερευνά τον θανατηφόρο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust του Άλεκ Μπάλντουιν έλαβε ένταλμα έρευνας για να ψάξει το  τηλέφωνο του ηθοποιού.

Η κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς χάθηκε με άδικο τρόπο και ο σκηνοθέτης Τζόελ Σούζα τραυματίστηκε ελαφρώς τον Οκτώβριο, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν έκανε πρόβες για την νέα του ταινία. Σε μία από αυτές κρατούσε περίστροφο που δεν ήξερε ότι είχε μέσα σφαίρα. Άλεκ Μπάλντουιν

Ο 63χρονος Μπάλντουιν συνεχίζει να λέει ότι «δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη»

Το ένταλμα εκδόθηκε από ένα δικαστήριο της Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, αρκετά μακριά από τα φώτα του Χόλιγουντ. Το δικαστήριο έχει υποψίες ότι στο τηλέφωνο «μπορεί να υπάρχουν σημαντικά και σχετικά με την έρευνα στοιχεία».

Οι ερευνητές ζήτησαν να κατάσχουν ένα iPhone που «πιστεύεται ότι βρίσκεται στην κατοχή του κ. Μπάλντουιν», καθώς θέλουν να κάνουν έναν ενδελεχή έλεγχο στα μηνύματα κειμένου, τα email, το ιστορικό του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο και άλλες πληροφορίες που θα είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και μπορούν να βοηθήσουν στην ανίχνευση της άγριας δολοφονίας.

Άλεκ Μπάλντουιν

«Ποτέ δεν θα πατούσα τη σκανδάλη ενός όπλου, ενώ σημαδεύω κάποιον με αυτό. Ποτέ»

Το ένταλμα έρχεται δύο εβδομάδες ύστερα από την πρώτη συνέντευξη που έδωσε με αφορμή το τραγικό θάνατο στα γυρίσματα της ταιίας.  Η εκπομπή με τον παρουσιαστή Τζορτζ Στεφανόπουλος μεταδόθηκε στο  ABC News κάνοντας τεράστια τηλεθέαση.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Άλεκ Μπάλντουιν συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη του όπλου, το οποίο πυροδοτήθηκε ούτως ή άλλως.

«Ποτέ δεν θα πατούσα τη σκανδάλη ενός όπλου, ενώ σημαδεύω κάποιον με αυτό. Ποτέ», είπε ο ηθοποιός.

Πως έγινε το σοκαριστικό δυστύχημα

Εκπρόσωπος της παραγωγής, μίλησε για “δυστύχημα”, καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες. Η εκπυρσοκρότηση συνέβη εν μέσω του γυρίσματος ή της πρόβας μιας σκηνής και είχε ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση “βλήματος” που χτύπησε την Χάτσινς και τον Σόουζα. Καμία διευκρίνιση δεν έχει δοθεί επίσης σχετικά με το πώς τραυματίστηκαν δύο άτομα όταν ο Μπάλντουιν πυροβόλησε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments