Διεθνή

Apple: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η επιστροφή του προσωπικού στα γραφεία της εταιρείας λόγω κορωνοϊού

Apple: Αναβάλλεται επ’ αόριστον η επιστροφή του προσωπικού στα γραφεία της εταιρείας λόγω κορωνοϊού
Apple: Διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία τριών καταστημάτων της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, έπειτα από μια αύξηση των κρουσμάτων από κορωνοϊό

Η εταιρεία Apple ανήγγειλε ότι σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία τριών καταστημάτων της στις ΗΠΑ και στον Καναδά, έπειτα από αυξημένο αριθμό κρουσμάτων από κορωνοϊό αλλά και η επικινδυνότητας της έκθεσης στις μολύνσεις του φονικού ιού μεταξύ των μελών του προσωπικού της.

Σύμφωνα με όσα είχε προγραμματίσει η  Apple, η επιστροφή των υπαλλήλων της στα γραφεία τους έχει οριστεί με τον νέο χρόνο δηλαδή για την 1η Φεβρουαρίου, σύμφωνα με όσα είπε το Bloomberg που επικαλέστηκε ένα αποδεικτικό σημείωμα που έστειλε ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρίας Τιμ Κουκ. Apple

Tέλος τα καταστήματα Apple στο Μαιάμι

Η Apple συγχρόνως σταμάτησε προσωρινά τη λειτουργία τριών εμπορικών καταστημάτων της στο Μαϊάμι, στην Ανάπολη και στην Οτάβα, μετά την αύξηση στις μολύνσεις από την COVID-19, όπως ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, η εταιρεία.

Τα κρούσματα από την λοίμωξη του κορωνοϊού αυξάνονται καθημερινά σε περιοχές του Καναδά και των ΗΠΑ, με την κυβέρνηση του Καναδά να παρακαλεί θερμά τους πολίτες της να μην φύγουν από  τη χώρα και μεταναστεύσουν.

Η Apple ανακοίνωσε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου ότι όλοι οι πελάτες και οι εργαζόμενοι στα καταστήματά της στις ΗΠΑ είναι απαραίτητο μέτρο να φορούν μάσκες.

Η εξάπλωση της νέας μετάλλαξης Όμικρον του covid προκαλεί έντονη ανησυχία σε μεγάλους κολοσσούς σχετικά με την ενίσχυση του πλαισίου εφαρμογής των μέτρων πρόληψης στα υγειονομικά πρωτόκολλα που ακολουθούν. Apple

Η JP Morgan Chase & Co αναγκάζει τους υπαλλήλους να εμβολιαστούν

Η Google ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ότι θα χάσουν χρήματα και είναι ενδεχόμενο να απολυθούν, αν δεν τηρήσουν τους κανόνες εμβολιασμού της εταιρίας, σύμφωνα με πληροφορίες της εταιρείας.

Η JP Morgan Chase & Co απαγόρευσε την έλευση του ανεμβολίαστου προσωπικού στην εταιρεία και τους ανάγκασε ή να κάνουν το εμβόλιο ή να εργαστούν από τα σπίτια τους καθώς δεν υπάρχει άλλη λύση.

Όλοι οι εργαζόμενοι στα τρία καταστήματα θα υποβληθούν σε νέα διαγνωστικά τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, πριν από την επανέναρξη της λειτουργίας των τριών καταστημάτων, σύμφωνα με την Apple.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Apple έχει διακόψει τη λειτουργία μερικών καταστημάτων της για μικρά χρονικά διαστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς έχουν εφαρμοστεί και αρθεί λοκντάουν που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments