Διεθνή

Instagram: Ποιοι celebrities έχουν τους περισσότερους ψεύτικους followers

Instagram: Ποιοι celebrities έχουν τους περισσότερους ψεύτικους followers
Instagram: Η make up mogul, Kylie Jenner έχει τους περισσότερους fake followers, με το 29% αυτών που την ακολουθούν να είναι ύποπτοι λογαριασμοί.

Έρευνες έχουν αποδείξει πως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο Instagram, αρκετοί διάσημοι έχουν αυξήσει τους ακόλουθους τους «αγοράζοντας» fake followers. Μάλιστα, η Fasthosts.co.uk ανέλυσε τους λογαριασμούς αρκετών διασήμων στο Instagram και ανακάλυψε πόσα αληθινά και fake προφιλ τους ακολουθούν. Τα αποτελέσματα εκπλήσσουν.

H Kylie and Kendall Jenner έχουν συνολικά παραπάνω από 100 εκατομμύρια fake Instagram ακόλουθους!

Η make up mogul, Kylie Jenner έχει τους περισσότερους ψεύτικους ακολούθους στο Instagram με το 29% αυτών που την ακολουθούν να είναι περίεργοι λογαριασμοί.

Τους περισσότερους ύποπτους Instagram λογαριασμούς είναι από το χώρο της μουσικής σκηνής

Οι Kendall Jenner, Justin Bieber και Rihanna βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τα υψηλότερα ποσοστά fake followers. 9 από τους 25 (36%) διάσημους της λίστας με τους περισσότερους ύποπτους Instagram λογαριασμούς είναι από το χώρο της μουσικής σκηνής. Ψάχνοντας πιο βαθιά στους Instagram ακόλουθους των διασημότερων influencers του πλανήτη, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Φυσικά αυτό δεν είναι πρωτάκουστο καθώς είναι γνωστό ότι τα ψεύτικα προφίλ και τα bots είναι χιλιάδες με αποτέλεσμα να επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα νούμερα που βλέπουμε.

Το Fasthosts.co.uk ερεύνησε τους λογαριασμούς διάσημων και influencers και αποκάλυψε τους 25 που συγκεντρώνουν το υψηλότερο ποσοστό σε fake followers.

Η λίστα που δείχνει την πραγματική εικόνα:

Fake followers που ισοδυναμούν με τον πληθυσμό της Γαλλίας. Η Kylie Jenner βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με το υψηλότερο ποσοστό ψεύτικων ακολούθων. Από τα 223 εκατομμύρια προφιλ που ακολουθούν την Kylie, 63 εκατομμύρια λογαριασμοί ανήκουν σε ύποπτους λογαριασμούς. Αυτός ο αριθμός ισοδυναμεί με σχεδόν τον πληθυσμό της Γαλλίας! Instagram

Οι Jenners και οι Kardashians κυριαρχούν στην λίστα με την Kendall Jenner, Kim and Kourtney Kardashian να βρίσκονται όλες στο Top 10. Πολλοί influencers, τραγουδιστές, αθλητές και ηθοποιοί συγκαταλέγονται στις 25 κορυφαίες προσωπικότητες με τους περισσότερους Instagram fake followers. Αξίζει να σημειωθεί πως εννιά από τους είκοσι πέντε διάσημους της λίστας εργάζονται στη μουσική βιομηχανία! Instagram

Η ύπαρξη ψεύτικων ή «bot» ακολούθων, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι διάσημοι πλήρωσαν για να αποκτήσουν περισσότερους followers. Οι fake followers δεν είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της φήμης των διάσημων, αλλά πολλοί άνθρωποι μπορεί να συνδέουν τον αριθμό των ακολούθων τους με την αξία ή τη δημοτικότητά τους γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην συγχέει κανείς τα παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments