Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Το πήρε απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Το πήρε απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης
ΠΑΟΚ: Eψαχναν απεγνωσμένα να φέρουν στην ομάδα έναν νέο τεχνικό διευθυντή και βρήκαν τον καλύτερο που θα πλαισιώσει την ομάδα. 

Το πήρε απόφαση ο Ιβάν Σαββίδης και θα κάνει αλλαγές στην ομάδα ώστε να έρθουν διαφορετικά νικητήρια αποτελέσματα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έψαχναν απεγνωσμένα να φέρουν στην ομάδα έναν νέο τεχνικό διευθυντή και βρήκαν τον καλύτερο που θα πλαισιώσει την ομάδα του Βορρά. ΠΑΟΚ

Ζήτησε νέο διευθυντή ο Λουτσέσκου

Είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σε μια σειρά αλλαγών που θα κορυφωθούν το επόμενο καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως ο Δικέφαλος βρέθηκε εν μέσω δίνης το προηγούμενο διάστημα που έφερε αρκετές συζητήσεις και αναλύσεις στο εσωτερικό της ομάδας, κυρίως στον κομμάτι του προπονητή .

Από τη στιγμή που έφυγε για άγνωστους λόγους ο Όλαφ Ρέμπε, ο ΠΑΟΚ είχε πάρει μια ρηξικέλευθη απόφαση, θέλοντας να κινηθεί με ένα διαφορετικό μοντέλο που ο προπονητής θα έχει τον πρώτο λόγο σε επικοινωνία με το τμήμα σκαουτινγκ και τη διοίκηση. Και με έναν άνθρωπο στο τιμόνι τους, όπως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, η απόφαση μάλλον φάνταζε πιο εύκολη.

Μέχρι σήμερα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αποφασισμένοι να κινηθούν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν με αυτό το μοντέλο και ύστερα να κάνουν λογαριασμό τι επέφερε και τι όχι.

ΠΑΟΚ

Το όνομα του Ντέιβιντ Γούεμπ είναι υποψήφιο της λίστας

Οι ανάγκες εντός της ΠΑΕ όμως αλλά και η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου να λειτουργήσει σε συνεργασία με έναν τεχνικό διευθυντή που θα «τρέξει» το σχεδιασμό, τις μεταγραφές αλλά και τα συμβόλαια, λειτουργώντας επί της ουσίας ως ο συνδετικός κρίκος, οδήγησε σε νέα μονοπάτια την  ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Οι φήμες αυξάνονται και πληθύνονται για τα ονόματα που θα αναλάβουν τη θέση ευθύνης ένα από αυτά είναι  του Άγγλου Ντέιβιντ Γούεμπ, ο οποίος μόνο άγνωστος δεν είναι στους Θεσσαλονικείς που διατηρούσαν καλή επικοινωνία με αρκετούς… σκάουτερ εκτός συνόρων.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο «εκλεκτός» βρέθηκε και σύντομα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί η φετινή σεζόν να είναι σε εξέλιξη και η μεταγραφική περίοδος προ των πυλών, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ακόμη ανοιχτά ζητήματα όπως τα συμβόλαια των παικτών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments