Διεθνή

Love Actually: Πωλείται το σπίτι όπου γυρίστηκε η πιο διάσημη σκηνή στο Νότινγκ Χιλ

Love Actually: Πωλείται το σπίτι όπου γυρίστηκε η πιο διάσημη σκηνή στο Νότινγκ Χιλ
Love Actually: Η ταινία του 2003 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο εμβληματικά χριστουγεννιάτικα φιλμ όλων των εποχών που γυρίστηκε στο Νότινγκ Χιλ.

Μία από τις πιο ρομαντικές σκηνές που έχουν γυριστεί ποτέ είναι αυτή που ο Άντριου Λίνκολν, Μαρκ, ανακοινώνει την αγάπη του για την Τζούλιετ (Κίρα Νάιτλι) όταν εμφανίζεται στο κατώφλι της πόρτας του σπιτιού της κρατώντας τεράστιες κάρτες με γραμμένα όσα νιώθει για εκείνη στην ταινία Love Actually. Love Actually

Το σπίτι της ταινίας Love Actually πωλείται έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων

Τώρα, το αληθινό ροζ σπίτι όπου γυρίστηκε η τόσο γλυκιά σκηνή πωλείται έναντι 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων

Η τριώροφη κατοικία, 173 τετραγωνικών μέτρων, στο Νότινγκ Χιλ, σχεδιασμένη από την Andy Martin Architecture με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει τα πιο luxury στοιχεία. Η τεράστια κουζίνα και η τραπεζαρία διαθέτουν νησίδα πρωινού, κατά παραγγελία συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, προσαρμοσμένους χώρους αποθήκευσης.

Το υπόγειο είναι το μέρος όπου βρίσκεται το δωμάτιο πολυμέσων και ψυχαγωγίας, αλλά περιέχει επίσης ευρύχωρες ντουλάπες και μπάνιο, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο φιλοξενούμενων.

Love Actually

Η κύρια κρεβατοκάμαρα καταλαμβάνει ολόκληρο τον δεύτερο όροφο και διαθέτει ένα μικρό σαλόνι καθώς και μια μπανιέρα για ξεκούραστα πρωινά.

Το σπίτι πωλήθηκε τελευταία φορά το 2002, με τιμή σοκ αυτή των 990.000 δολαρίων, και διαθέτει, ακόμη, κήπο σχεδιασμένο από την Tania Urban, εξωτερική κουζίνα με ψησταριά και τζακούζι.

Η ρομαντική και τρυφερή σκηνή:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments