Lifestyle

Νικολέττα Καρρά: «Είδα αυτόν τον τίτλο ενώ εγώ δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο»

Νικολέττα Καρρά: «Είδα αυτόν τον τίτλο ενώ εγώ δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο»
Νικολέττα Καρρά: «Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία κι ότι λες το παίρνουν και το πολλαπλασιάζουν».

Η Νικολέττα Καρρά κι η Φαίδρα Δρούκα βρέθηκαν στην εκπομπή After Dark και αναφέρθηκαν στο Me Too. Μάλιστα η Νικολέττα Καρρά μίλησε και για μια συνέντευξη που είχε δώσει σε εκπομπή κι ο τίτλος ήταν διαφορετικός από όσα είχε μεταφέρει η ίδια. Νικολέττα Καρρά

«Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό, υπάρχει μια ανθρωποφαγία»

«Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το πω. Φοβάμαι να μιλήσω και δημόσια για αυτό. Υπάρχει μια ανθρωποφαγία κι ότι λες το παίρνουν και το πολλαπλασιάζουν. Ήμουν σε μια εκπομπή με ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και με ρώτησε η παρουσιάστρια αν έχω ακούσει κάτι. Τής είπα ναι κι ότι όποιος πει πως δεν έχει ακούσει, λέει ψέματα. Δεν είχαμε αναφέρει κάποιον άνθρωπο και βλέπω έναν τίτλο η Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, για όνομα συγκεκριμένο… που εγώ έχω σαν αρχή να μην αναφέρομαι δημόσια σε συναδέλφους.

Νικολέττα Καρρά για τον τάδε, όποιος πει ότι δεν ήξερε, λέει ψέματα. Συγγνώμη. Κατ’ αρχάς στην συνέντευξη δεν είπα για τον συγκεκριμένο άνθρωπο κι αυτός είχε αναφερθεί για άλλο θέμα. Δεύτερον ούτε εγώ ήξερα για βιασμούς και τέτοια πράγματα.

Νικολέττα Καρρά

«Θα μπορούσε η Νικολέττα να γίνει πολιτικός, γιατί είναι αυστηρή και δίκαιη»

Τρίτον είναι σαν να τίθεμαι εναντίον συναδέλφων, οι οποίοι πραγματικά δεν ήξεραν για βιασμούς, όπως κι εγώ. Λες κάτι και πρέπει να σε τοποθετήσουν κάπου και το γιγαντώνουν. Μπορεί να το διαβάσουν συνάδελφοί μου και να πούνε τι λέει. Που έγινε κι αυτό» τόνισε η Νικολέττα Καρρά.

«Θα μπορούσε η Νικολέττα να γίνει πολιτικός, γιατί είναι αυστηρή και δίκαιη. Δεν ξέρω αν θα άντεχε τη φθορά που θα είχαν κάποιες περιπτώσεις. Αλλά θα την ταλαιπωρούσαν βαριά περιστατικά», είπε η καλή της φίλη Φαίδρα Δρούκα.

«Μου έχει τύχει ο παραγωγός στις γενικές πρόβες να είχε φωνάξει πάρα πολύ άσχημα και είχε πει κάτι πολύ άσχημο μπροστά στον συνάδελφό μου. Ταράχτηκα πάρα πολύ, έφυγα. Δυο μέρες δεν σήκωνα το τηλέφωνο, τα έβαλα με τον σκηνοθέτη. Μου ζήτησαν χίλια συγγνώμη. Ζήτησα να πω κάποια πράγματα και μετά μέλι γάλα» αποκάλυψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments