Video

Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων

Σπύρος Σούλης: Έχουν «πονέσει» τα μάτια μου με τη διακόσμηση σε σπίτια πλούσιων
Σπύρος Σούλης: μιλάει για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, τα project που έχει απορρίψει, επειδή ανακατεύονταν πεθερικά.

Ο γνωστός διακοσμητής Σπύρος Σούλης έδωσε συνέντευξη  στην εκπομπή «Ελένη» για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη, καθώς και για το δύσκολο κομμάτι της δουλειάς, έπειτα από διαφωνίες με γονείς, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τις ανακαινίσεις σπιτιών που είχε αναλάβει. Σπύρος Σούλης

Οι όμορφες στιγμές με την Ελένη Μενεγάκη

«Από τα πρώτα χρόνια που δούλεψα στην τηλεόραση, θυμάμαι ότι ήταν δύσκολα ότι είχε πάρα πολλή δουλειά. Με την Ελένη Μενεγάκη είχαμε περάσει πολύ ωραία, είχαμε γελάσει», επισήμανε αρχικά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πάρα πολύ, δεν ήξερα πόσο μεγάλη ανάγκη είχα για μία ήρεμη ζωή και να έχω μία βάση», τόνισε ο Σπύρος Σούλης.

«Τα χρήματα δεν έχουν να κάνουν με την αισθητική. Έχουν πονέσει τα μάτια μου από τη διακόσμηση σε σπίτια κάποιων πλούσιων ανθρώπων. Έχει τύχει να απορρίψω πρότζεκτ επειδή ανακατεύονταν οι γονείς και τα πεθερικά, ήταν αδιανόητο», αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο διακοσμητής Σπύρος Σούλης.

Στο κανάλι του στο Youtube, ο Σπύρος Σούλης δίνει συμβουλές διακόσμησης και καταρρίπτει… διακοσμητικούς μύθους που έχουν θεσπίσει οι Ελληνίδες μητέρες.

«Όταν με ρωτάνε τι επαγγέλλομαι, απαντάω πάντα αρχιτέκτονας και όχι παρουσιαστής. Δέκα ετών αποφάσισα να γίνω αρχιτέκτονας, για να φτιάξω το παλιό σπίτι της ξαδέρφης μου. Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά», ανέφερε. Σπύρος Σούλης

Επιπλέον, μίλησε για την τηλεόραση αλλά και για την ενδεχομένη επιστροφή του

«Στην εκπομπή “Με το δεξί”, αλλάζαμε τις ζωές των ανθρώπων. Στο “Άλλαξέ το”, ήταν μία οικογένεια με 9 παιδιά και την μητέρα έγκυο στο 10ο, από την Ηλεία, η οποία μπήκε στις φλόγες και έσωσε τα παιδιά της, με το σπίτι να καταστρέφεται ολοσχερώς. Πήγαμε και φτιάξαμε όλο το σπίτι. Μετά η οικογένεια μου ανακοίνωσε ότι θα δώσει το όνομά μου στο παιδί, και έγινα νονός», ανέφερε.

«Θα σκεφτώ σοβαρά εάν θα επιστρέψω στην τηλεόραση, μπορεί και να ‘χεις δίκιο», δήλωσε διπλωματικά.

«Δεν το έχω μετανιώσει. Με γνώρισε ο κόσμος από το Survivor. Το διαχειρίστηκα με τέτοιον τρόπο που ήταν ένα πολύ ωραίο σκαλοπάτι για να εκπληρώσω τα δικά μου όνειρα. Ήταν σκληρό το Survivor που συμμετείχα εγώ. Στο τελευταίο, μου άρεσαν ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments