Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φερνάντο Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φερνάντο Βαρέλα
ΠΑΟΚ: Εκνευρισμένος ο Ιβάν Σαββίδης με τον Φερνάντο Βαρέλα

Σοβαρό θέμα προέκυψε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση του Φερνάντο Βαρέλα να στείλει, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει, τον γιο του στην Μπενφίκα, απορρίπτοντας παράλληλα την πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Γκουστάβο Βαρέλα αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στις «μικρές» ομάδες των «ασπρόμαυρων» και οι Θεσσαλονικείς ήταν ενθουσιασμένοι με την απόδοσή του, θέλοντας να τον «δέσουν» στην Κ19 ετών.

«Πρόωρο» διαζύγιο

Ο ίδιος και ο πατέρας του προτίμησαν όμως την αντίστοιχη ομάδα της Μπενφίκα, γεγονός που σύμφωνα με τη Live Sport προκάλεσε την οργή του Ιβάν Σαββίδη, με αποτέλεσμα να υπάρχει θέμα και με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Λουτσέσκου. Ακόμη και για πρόωρο «διαζύγιο» με τον παίκτη κάνει λόγο το δημοσίευμα.

Ο  μπαμπάς Βαρέλα είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως. Έτσι, δεν αποκλείεται να μην ανανεωθεί το  συμβόλαιό του, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια μάλιστα να φύγει από τον Γενάρη, καθώς θεωρούν ότι «πρόδωσε» την ομάδα με την κίνηση του αυτή.

Έθεσε εαυτόν εκτός

Κυρίως με το γεγονός ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν για έναν παίκτη ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Εξάλλου, ο ίδιος είχε πει στη διοίκηση ότι θέλει τον μικρό στην ακαδημία και πως το δικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με του γιου του. Η κίνησή του να στείλει τον γιο του στην Μπενφίκα, χωρίς προειδοποίηση, επί της ουσίας, με βάση τα δικά του λόγια, έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments