Lifestyle

Ευγενία Δημητροπούλου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της Εύας, που υιοθέτησε

Ευγενία Δημητροπούλου: Ονειρεμένο το δωμάτιο της κόρης της Εύας, που υιοθέτησε
Ευγενία Δημητροπούλου: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η ηθοποιός, η οποία προ ημερών γνωστοποίησε ότι υιοθέτησε ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου η οποία τον τελευταίο καιρό όλο και πιο συχνά τόνισε στις συνεντεύξεις ότι επιθυμεί πολύ να γίνει μαμά, έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, υιοθετώντας ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε με την οποία πόζαρε την ημέρα που έκανε και την ευχάριστη ανακοίνωση, αποφεύγοντας να δείξει το προσωπάκι της παρά μόνο διακριτικά ένα χεράκι.

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη τους

Δεν έχει τόσο σημασία βέβαια αν θα δείξει το πρόσωπό της. Εκείνο όμως που έχει σημασία   είναι πως η Ευγενία Δημητροπούλου μαζί με τον σύζυγό της, τον γνωστό νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη είναι πως κρατάνε στην αγκαλά τους αυτό το κοριτσάκι και είναι έτοιμοι να δώσουν απλόχερα όλη την αγάπη τους και την αφοσίωσή τους για να μεγαλώσει με τον πιο σωστό και ορθό τρόπο.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ!🙏 Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!🌸💗🌸», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην δημοσίευση της για την υιοθεσία η Ευγενία Δημητροπούλου μην κρύβοντας την απόλυτη χαρά που βιώνει μετά από την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας.

Φέτος θα είναι λοιπόν τα πρώτα Χριστούγεννα του ζευγαριού μαζί με το παιδί τους στην οποία φρόντισαν να ετοιμάσουν ένα φανταστικό παιδικό δωμάτιο που μοιάζει να έχει βγει από… παραμύθι. Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ευτυχισμένη μαμά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μαρτυρούν πόσο υπέροχο είναι.

Οι φωτογραφίες:

Ευγενία Δημητροπούλου Ευγενία Δημητροπούλου
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments