Lifestyle

Γεώργιος Χρονάς: «Η Μαλβίνα Κάραλη γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια»

Γεώργιος Χρονάς: «Η Μαλβίνα Κάραλη γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια»
Γεώργιος Χρονάς: «Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική».

Αφιερωμένη στην μοναδική Μαλβίνα Κάραλη, η οποία άφησε το δικό της λιθαράκι στην ελληνική τηλεόραση, ήταν η αποψινή εκπομπή του Idols με τον Σάκη Ρουβά. Ο Γεώργιος Χρονάς μίλησε για εκείνη. Γεώργιος Χρονάς

Πίστευε ότι θα γίνει καλά

Ο εκδότης βιβλίων και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γεώργιος Χρονάς, μίλησε για την γνωριμία τους και την περίοδο που έμαθε για την περιπέτεια της με τον καρκίνο: «Κατά σύμπτωση ήμουν και στην τελευταία της εκπομπή, πριν φύγει για τη Νέα Υόρκη. Ήρθαν δύο κορίτσια και την έβαφαν στην κουζίνα του σπιτιού μου, όπου έγινε το γύρισμα και είπε είμαι άρρωστη και θα φύγω στην Αμερική.

Της έλεγαν δεν έχεις τίποτα, θα συνέλθεις και θα γυρίσεις καλά. Η Λούλα Αναγνωστάκη μού είπε ότι γύρισε χωρίς νεφρά, της είχαν ρίξει πολλή ραδιενέργεια για να την κάνουν καλά και μάλλον της τα ακύρωσαν.

Είχε έρθει σπίτι μου να κάνουμε εκπομπή για τον Άγιο Βαλεντίνο.»

Μαλβίνα Κάραλη: «Να ξοδεύεσαι, να αναλώνεσαι για το αδιαπέραστο ερωτικό αντικείμενο. Να, ένα δείγμα καθαρής θρησκείας»

Έφυγε νωρίς, αλλά παραμένει αξέχαστη. Ο λόγος για τη Μαλβίνα Κάραλη την οποία χάσαμε μόλις στα 50 της χρόνια ύστερα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο. Γεώργιος Χρονάς

Έφυγε από τη ζωή στις 7 Ιουνίου του 2002 βυθίζοντας στο πένθος όλου εκείνους που αγάπησαν και πίστεψαν στη χαρισματική, έξυπνη, σαρκαστική και ευαίσθητη γυναίκα.  Η Μαλβίνα Κάραλη η οποία γεννήθηκε στον Πειραιά στις 3 Φεβρουαρίου του 1952 ως Μαρία Σακκά, διέγραψε μία εκπληκτική πορεία στην δημοσιογραφία και στην λογοτεχνία δημιουργώντας πάρα πολλούς φίλους αλλά και σημαντικούς εχθρούς καθώς ήταν ασυμβίβαστη.

Έκανε τρεις γάμους και απέκτησε τρία παιδιά. Ο πρώτος γάμος της ήταν με τον βιβλιοχαρτοπώλη Ευάγγελο Κάραλη, ο δεύτερος με τον σκηνογράφο Γιώργο Πάτσα και ο τελευταίος με τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο.

Η τηλεοπτική της καριέρα ξεκίνησε στην ΕΡΤ και συνέχισε στους τηλεοπτικούς σταθμούς Seven, ANT1, ΣΚΑΪ, Mega Channel, Star Channel κ.α. Οι πιο δημοφιλείς εκπομπές της ήταν το Mea Culpa (Seven X), Malvina Live (ΣΚΑΪ), Μalvina Hostess (Mega Channel), Malvina Rixten (Star Channel). Ο χαρακτήρας αυτών των τηλεοπτικών σόου, που συνήθως προβάλλονταν πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ήταν επιθεωρησιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments