Lifestyle

The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Άννα Αργυρού

The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Άννα Αργυρού
The Voice: Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε ο τελικός του διαγωνισμού με την Άννα Αργυρού να αναδεικνύεται η μεγάλη νικήτρια.

Μεγάλη νικήτρια του φετινού The Voice αναδείχθηκε η Άννα Αργυρού. Το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός του The Voice με τους οκτώ φιναλίστ να διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο. Οι οκτώ παίκτες που κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό ανέβηκαν στην σκηνή χαρίζοντας μοναδικές ερμηνείες στο κοινό.

Μόνο τέσσερις από αυτούς κατάφεραν και πέρασαν στην επόμενη φάση και βρέθηκαν έτσι πιο κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου του επόμενου νικητή του “The Voice of Greece 2021”. Κατόπιν, από τους τέσσερις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως περνά στην δεύτερη φάση του τελικού οι Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Έτσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν βρέθηκε με κανέναν παίκτη της ομάδας του να διεκδικεί τη νίκη.

Άκρως ανατρεπτικό το αποτέλεσμα

Μετά και τη δεύτερη εμφάνιση των τεσσάρων παικτών, το κοινό ψήφισε ξανά και το αποτέλεσμα ήταν για ακόμη μια φορά άκρως ανατρεπτικό αφού στην τελική δυάδα βρέθηκαν οι δυο παίκτες του Σάκη Ρουβά, με τον σταρ να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής από τους υπόλοιπους κριτές.

Οι δυο φιναλίστ, Ανδρέας Μηλιώτης και Άννα Αργυρού τραγούδησαν για τρίτη και τελευταία φορά στη σκηνή του The Voice, ωστόσο το κοινό είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο και από την τελική ψηφοφορία η 16χρονη Άννα Αργυρού ήταν εκείνη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια και κέρδισε το “χρυσό” δισκογραφικό συμβόλαιο από τη MINOS EMI Universal.

Το The Voice of Greece (ή απλά The Voice) είναι η ελληνική εκδοχή του talent show The Voice.

Στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν υπήρχαν τρεις φάσεις του παιχνιδιού: τα blind auditions, τα battles και τα live. Στην τρίτη και την τέταρτη σεζόν υπήρχαν τέσσερις φάσεις: τα blind auditions, τα battles, τα knockouts και τα live. Στην πέμπτη σεζόν υπήρξαν πέντε φάσεις: τα blind auditions, τα battles, τα knockouts, τα play offs και τα live.

The Voice 1

  • Γιώργος Λιάγκας (παρουσίαση)
  • Θέμης Γεωργαντάς (backstage)
  • Μιχάλης Κουινέλης (coach)
  • Δέσποινα Βανδή (coach)
  • Αντώνης Ρέμος (coach)
  • Μελίνα Ασλανίδου (coach)

Κάθε coach έχει κι έναν βοηθό, σε περίπτωση που δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του ποιος θα συνεχίσει μαζί του. Σε κάθε battle ο βοηθός είναι διαθέσιμος μόνο για μια φορά.

  • Δήμος Αναστασιάδης (#teamstavento)
  • Δημήτρης Κοντόπουλος (#teamvandi)
  • Χρήστος Σούμκα (#teamremos)
  • Αντώνης Μιτζέλος (#teamaslanidou)

Στον ημιτελικό πέρασαν ο Yuri Melikov και η Αρετή Κοσμίδου (#teamstavento), η Κατερίνα Λιόλιου & η Μαρία Έλενα Κυριάκου (#teamvandi), ο Άλεξ Οικονόμου & ο Λευτέρης Κιντάτος (#teamremos) και η Αίμιλη Χαραλάμπους και ο Βασίλης Χατζηπαρτάλης (#teamaslanidou). Στον τελικό προχώρησαν η Αρετή, ο Λευτέρης, η Αίμιλη και η Μαρία Έλενα, η οποία ήταν η νικήτρια του παιχνιδιού.[1]

Στον ημιτελικό ο Yuri τραγούδησε με την Έλενα Παπαρίζου, η Αρετή με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, η Κατερίνα με την Τζώρτζια Κεφαλά, η Μαρία Έλενα με την Μαντώ, ο Άλεξ με τον Στέλιο Ρόκκο, ο Λευτέρης με τον Βασίλη Καρρά, η Αίμιλη με τον Κώστα Μακεδόνα και ο Βασίλης με τον Μάνο Πυροβολάκη. Σύνολο 18 επεισόδια. the voice

Η στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments