Διεθνή

ΗΠΑ: Οπαδοί του Τραμπ τον απορρίπτουν επειδή έκανε και τις τρεις δόσεις του εμβολίου

ΗΠΑ: Οπαδοί του Τραμπ τον απορρίπτουν επειδή έκανε και τις τρεις δόσεις του εμβολίου
ΗΠΑ: «Σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές με τα εμβόλια μας, κάντε το άμα θέλετε, κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώνει να το κάνετε» υπογράμμισε ο Τραμπ.

Ακόμα και ο πιο πιστός ακόλουθος του, ο πιο πιστός του οπαδός φαίνεται να τον απόρριψε επειδή εμβολιάστηκε ξανά κατά του κορωνοϊού. Πλέον, σχεδόν όλες οι πολιτείες των ΗΠΑ δείχνουν την αντιπάθεια προς το πρόσωπό του και την πολιτική του.

Στον τελευταίο σταθμό της… περιοδείας του με τίτλο The History Tour, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ παρουσιάστηκε για μια ακόμη φορά μπροστά στο μεγάλο και ποικίλο κοινό του σε ένα σόου με ζωντανή συνέντευξη με τον πρώην νιουσκάστερ του συντηρητικού καναλιού Fox News, Μπιλ Ο’ Ράιλι, τα ξημερώματα της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, ώρα Ελλάδος, στο Ντάλας. ΗΠΑ

«Τόσο ο πρόεδρος όσο κι εγώ είμαστε εμβολιασμένοι»

Ο Τραμπ δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι έχει λάβει και την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του covid. Αυτή η εξομολόγηση ξάφνιασε όπως φαίνεται με αρνητικό πρόσημο τους υποστηρικτές του.

«Τόσο ο πρόεδρος όσο κι εγώ είμαστε εμβολιασμένοι», είπε ο κ. Ο’ Ράιλι, ακούγοντας από το πλατό ξαφνικά «ουουου» από το κοινό μη περιμένοντας τέτοια δήλωση. Εκεί στράφηκε στον κ. Τραμπ και τον ρώτησε: «Εσείς λάβατε την ενισχυτική δόση;» «Ναι!» απάντησε ο αμφιλεγόμενος πολιτικός και επιχειρηματίας. «Κι εγώ» είπε ο δημοσιογράφος, εν μέσω πλέον γενικευμένων αποδοκιμασιών από το κοινό στο «American Airlines Center».

ΗΠΑ

«Σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές με τα εμβόλιά μας»

«Μη! Μη! Μη! Μη! Μη!», φώναξε στο κοινό ο κ. Τραμπ προσπαθώντας να το κάνει να σωπάσει κινώντας κατευναστικά το δεξί χέρι του.

Ο πρώην κάτοικος του Λευκού Οίκου προσπάθησε με ανέντιμο τρόπο να πάρει στην κατοχή του την επιτυχία των εμβολίων, λέγοντας «σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές με τα εμβόλιά μας», μολονότι μετά τις εκλογές πριν 13 μήνες έλεγε ότι οι φαρμακοβιομηχανίες άργησαν επίτηδες τα εμβόλια ώστε να ηττηθεί ο ίδιος. Επιπλέον εξακολουθεί να αρνείται να καλέσει τους οπαδούς του να εμβολιαστούν, τονίζοντας, «κάντε το άμα θέλετε, κανείς δεν μπορεί να σας υποχρεώνει να το κάνετε»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments