Lifestyle

Όμηρος Πουλάκης εξομολογείται: «Το 2007 απομακρύνθηκα από τον Λιγνάδη, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν»

Όμηρος Πουλάκης εξομολογείται: «Το 2007 απομακρύνθηκα από τον Λιγνάδη, είδα πράγματα που δεν μου άρεσαν»
Όμηρος Πουλάκης εξομολογείται: «Είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές».

Στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης εξομολογείται τους λόγους που σταμάτησε να έχει στενές επαφές  με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όμηρος Πουλάκης εξομολογείτα

«Ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών»

«Μικρός ήθελα να γίνω… γάτα! Μετά ήθελα να γίνω ταξιτζής, οδοκαθαριστής, ποδοσφαιριστής και μετά ηθοποιός», είπε ο Όμηρος Πουλάκης, ενώ αναφερόμενος στο πώς “ξύπνησε” η αγάπη του για την υποκριτική, περιέγραψε ότι «ο παππούς μου, μου έλεγε αυτοσχέδια παραμύθια και ο πατριός μου με μύησε στο θέατρο σκιών».

«Φυσικά και έχω περάσει οικονομικά δύσκολα. Δεν ένιωσα την ανάγκη για μια πολυέξοδη ζωή και δε θεωρώ το χρήμα ένδειξη επιτυχίας, ευτυχίας ή αξίας», είπε στη συνέχεια ο Όμηρος Πουλάκης.

Όμηρος Πουλάκης εξομολογείτα

«Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο»

Σχετικά με τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης εξομολογήθηκε: «Έχω δεχτεί κακή συμπεριφορά στο θέατρο, έχω υπάρξει και μάρτυρας κακών συμπεριφορών, αλλά δε συγκρίνεται με τις καταγγελίες που έχουν γίνει γνωστές. Αντιμετώπισα την άσχημη συμπεριφορά διεκδικώντας δικαιότερη συμπεριφορά. Με έχει επηρεάσει αυτό και μου έχει αφήσει και αποτύπωμα».

Ο Όμηρος Πουλάκης εξομολογείται και τους λόγους που σταμάτησε να συνεργάζεται και να έχει στενές επαφές με τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήμουν μαθητής και συνεργάτης του. Βίωσα σοκ με όσα βγήκαν, είναι ακραίο, ακόμα το επεξεργάζομαι. Από το 2007 είχα έρθει και σε συνεργατική και σε προσωπική ρήξη με το Δημήτρη Λιγνάδη, είχα δει πράγματα που δεν ήθελα να υπάρχουν στη ζωή μου και απομακρύνθηκα για εντελώς διαφορετικές συμπεριφορές».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments