Τεχνολογία

Apple Watch: Σφάλμα φόρτισης με την ενημέρωση του WatchOS 8.3

Apple Watch: Σφάλμα φόρτισης με την ενημέρωση του WatchOS 8.3
Apple Watch: Σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών, υπήρξε σφάλμα φόρτισης όταν οι χρήστες ανανέωσαν το λογισμικό με το WatchOS 8.3.

Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει ότι μετά την τελευταία ενημέρωση με το WatchOS 8.3, το Apple Watch εμφάνισε ένα σφάλμα φόρτισης. Οι χρήστες αναφέρουν ότι μετά την ενημέρωση δεν μπορούσαν να τα φορτίσουν χρησιμοποιώντας φορτιστές τρίτων.

Το πιο πρόσφατο σταθερό WatchOS 8.3 κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες, με ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στην απόδοση, ωστόσο η ενημέρωση έφερε ένα περίεργο σφάλμα στο σύστημα. Ορισμένοι χρήστες σημείωσαν χαρακτηριστικά ότι το Apple Watch τους άρχιζε να φορτίζει σε φορτιστές τρίτων, αλλά μόλις η φόρτιση έφτανε στο 2%, η συσκευή σταματούσε να φορτίζεται. Άλλοι έκαναν λόγο για απευθείας αποστράγγιση της μπαταρίας όταν το ρολόι ήταν στο φορτιστή.

Τι ανέφεραν οι χρήστες

“Το ρολόι μου Series 5 δε φορτίζει πλέον με τη γενική μου βάση φορτιστή πωλητή amazon.com, αλλά φορτίζει μια χαρά με το γνήσιο καλώδιο φορτιστή apple. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης στο 8.3”, παραπονέθηκε ένας χρήστης του AppleInsider.

Ακόμα, υπάρχουν πολλές σχετικές αναρτήσεις στο Reddit, με τους χρήστες αρχικά να πιστεύουν ότι οι συσκευές της σειράς 7 ήταν οι μόνες που επηρεάστηκαν από το σφάλμα, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε το αντίθετο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλά από τα ζητήματα αφορούν αρκετά φθηνούς φορτιστές τρίτων κατασκευαστών, που αγοράστηκαν από την Amazon, με πολύ λιγότερες αναφορές για άλλες δημοφιλείς μάρκες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments