Πολιτισμός

Matrix εναντίον Spiderman στη μάχη των εισιτηρίων

Matrix εναντίον Spiderman στη μάχη των εισιτηρίων
Το 4ο Matrix στις αίθουσες

Το σίκουελ της δημοφιλούς σειράς ταινιών “The Matrix Resurrections”, μπήκε αυτή την εβδομάδα στη μάχη των εισιτηρίων, έχοντας να αντιμετωπίσει την τελευταία περιπέτεια του Spiderman, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με περισσότερους από 150.000 θεατές, σε 187 αίθουσες σε όλη τη χώρα.

Πρόκειται για την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας, αμερικάνικης παραγωγής του 2021, σε σκηνοθεσία της Λάνα Γουατσόφσκι, με τους: Κιάνου Ριβς, Κάρι Αν Μος, Λόρενς Φίσμπερν, Γιάχια Αμπντούλ-Ματίν, Τζέσικα Χένγουικ, Τζόναθαν Γκροφ, Νιλ Πάτρικ Χάρις κ.ά..

Το 4ο Matrix παντρεύει την αρχική ιδέα, για τον αγώνα των ηρώων και του κύριου Άντερσον (Ρίβς) ενάντια στις μηχανές που έχουν υποδουλώσει την ανθρωπότητα, με χορογραφημένες μονομαχίες, θεαματικές εικόνες δράσης και σπέσιαλ εφέ.

Παρότι οι κριτικοί θεωρούν ότι το τέταρτο Matrix απέχει από το πρωτότυπο, υπόσχεται καταιγιστική δράση, σκηνές καταδίωξης και χιούμορ. Οι λεπτομέρειες για την επιστροφή στο σύμπαν του “Matrix” λίγη σημασία έχουν για το νεανικό κοινό που το περίμενε εναγωνίως να σταθεί στην ουρά για να κόψει εισιτήριο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments