Αθλητισμός

Δύο νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό

Δύο νέα κρούσματα στον Παναθηναϊκό
Άλλα δύο κρούσματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού - Θετικός και παίκτης του Απόλλωνα Πατρών

Την ανακοίνωση πως άλλα δύο μέλη της ομάδας προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, έκανε ο Παναθηναϊκός, λίγο πριν το τζάμπολ του αγώνα με το Λαύριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου και ένα του αγωνιστικού τμήματος των «πρασίνων». Ο Παναθηναϊκός μετρούσε ήδη δύο κρούσματα κορωνοϊού πριν τον τελευταίο έλεγχο που διενεργήθηκε.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει ότι δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας μας διαγνώστηκαν θετικά στoν COVID-19, έπειτα από τον τακτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων».

Θετικός και παίκτης του Απόλλωνα Πατρών

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής της Basket League, ΕΣΑΚΕ, αναφέρει: «Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην ΚΑΕ Απόλλωνας Πάτρας Oscar διαγνώστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε αθλητή. Η ομάδα του Απόλλωνα Oscar βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση και ακολουθεί όλα τα προβλεπόμενα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments