Αθλητισμός

Θάνος Πλεύρης: Πρώτη απάντηση για επανεξέταση του 10% στα γήπεδα

Θάνος Πλεύρης: Πρώτη απάντηση για επανεξέταση του 10% στα γήπεδα
Πρώτη απάντηση του υπουργού Υγείας στο αίτημα για αύξηση του 10% στα γήπεδα - Αν τηρηθούν τα μέτρα θα επανεξεταστεί

Δεν απέκλεισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το ενδεχόμενο επανεξέτασης του 10% στα γήπεδα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφαση για μέγιστον αριθμό φιλάθλων τους χίλιους.

Ο κ.Πλεύρης εμφανίστηκε θετικός και στο αίτημα συνάντησης που απήυθυνε η Super League, μετά την έκτακτη συνεδρίασή της μέσω τηλεδιάσκεψης το μεσημέρι της Τρίτης..

Μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ 94,6, ο κ. Πλεύρης ξεκαθάρισε ότι τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνηση έχουν την πρόθεση να επανεξεταστεί το ζήτημα υπό την προϋπόθεση να τηρηθούν τα μέτρα που αποφασίστηκαν και ανάλογα με την πορεία της πανδημίας και της μετάλλαξης Όμικρον.

«Εάν δούμε ότι υπάρχει μια προσαρμογή στα μέτρα και τη χρήση της μάσκας από τους φιλάθλους, είναι στην πρόθεση μας να ξαναδούμε το μέτρο», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι «ξεκινάμε με αυτό (10% στα γήπεδα) και στη συνέχεια θα πάμε σε μεγαλύτερο ποσοστό πληρότητας εφόσον υπάρξει τήρηση του μέτρου από τους φιλάθλους».

Επιπλέον επιβεβαίωσε ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν αποκλείεται να εφαρμοστούν πριν τις 3 Ιανουαρίου και λόγω της τρομακτικής έκρηξης κρουσμάτων την Τρίτη.

«Είναι πιθανό να εφαρμοστούν πριν την πρωτοχρονιά. Αύριο συνεδριάζει η επιτροπή για να αποφασίσει. Τα μέτρα δεν αλλάζουν», είπε κάνοντας λόγο για περιοριστικά μέτρα 15-20 ημερών με την ελπίδα να επιστρέψει η κανονικότητα μετά από αυτό το διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments