Lifestyle

Δέσποινα Βανδή: Θετική στον κορωνοϊό – Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US

Δέσποινα Βανδή: Θετική στον κορωνοϊό – Τι θα γίνει με τον τελικό του J2US
Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό – Ερωτήματα για τον τελικό του show

H Δέσποινα Βανδή, προστέθηκε στην αυξανόμενη λίστα των καλλιτεχνών, οι οποίοι νοσούν από κορωνοϊό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που για ακόμη μια χρονιά συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του J2US, παρότι είναι πλήρως εμβολιασμένη και φροντίζει να είναι πάντα πολύ προσεκτική τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, τελικά νόσησε.

Από τη στιγμή που το έμαθε, η Δέσποινα Βανδή φρόντισε να ενημερώσει όλα τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή και έχει μπει σε καραντίνα.

Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί ερωτήματα για το τι θα γίνει με τον τελικό του J2US που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο.

Σύμφωνα με το TLIFE, ο τελικός του show έχει προγραμματιστεί μέχρι στιγμής να διεξαχθεί κανονικά με την Δέσποινα Βανδή να είναι παρούσα με έναν διαφορετικό τρόπο αφού ο κορωνοϊός δεν επιτρέπει τη φυσική της παρουσία.

Μέχρι στιγμής το συγκεκριμένο σόου μετράει συνολικά 12 σύμφωνα με πληροφορίες.

Νωρίτερα, και ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανάρτησή του

Κανονικά εμβολιασμένος, με αρνητικό μοριακό την Παρασκευή, αρνητικό rapid το Σάββατο, αρνητικό κ τη Δευτέρα (ακριβώς πριν την πρόβα μας), δεν βγαίνω απ’το σπίτι παρά μόνο για τις υποχρεώσεις του Just, άντε να πάω κάνα σούπερ μάρκετ, πάντα με μάσκα, ωστόσο την πάτησα. Βέβαια, τα Σάββατα, δεκάδες κόσμου ερχόμαστε σε επαφή στο πλατό. Είναι θέμα χρόνου ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να την πατήσουμε. Πιο ατυχές timing να νοσήσω όμως, δεν γινόταν!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments