Lifestyle

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική ανάρτησή της και η ευχή για το 2022

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκλονιστική ανάρτησή της και η ευχή για το 2022
Η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι εύχεται για το 2022 να βρεθούμε ΟΛΟΙ δίπλα σε κάποιον το χρειάζεται

Τη δική της ευχή για τον ερχομό του νέου έτους δίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η γυναίκα που συγκλόνισε με την περιπέτειά της ολόκληρη την Ελλάδα, όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Τα τελευταία δύο χρόνια δίνει τη δική της μάχη με αξιοπρέπεια, ενώ από τις σημαντικότερες ήταν όταν στάθηκε απέναντι στη γυναίκα που της επιτέθηκε, μέσα στη δικαστική αίθουσα.

Μία συγκλονιστική ανάρτηση έκανε για το 2022 η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στέλνοντας τη δική της ευχή, αλλά και το δικό της μήνυμα, δίνοντας κουράγιο σε πολλούς συναθρώπους μας.

Ποζάροντας δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο στην ανάρτησή της ευχήθηκε καλή χρονιά, γράφοντας: «Το 2022 ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο».

Το μήνυμά της

«Η ευχή μου για το 2022 είναι ΟΛΟΙ μας να βρεθούμε δίπλα σε κάποιον που το χρειάζεται και να βάλουμε το λιθαράκι μας για κάτι πιο όμορφο, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας. “After all, all we have is each other”. Happy New Year 2022».

Τον περασμένο Οκτώβριο το δικαστήριο έκρινε ένοχη την Έφη Κακαράντζουλα για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments