Ειδήσεις

Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου: H πρόγνωση για την Τρίτη

Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου: H πρόγνωση για την Τρίτη
Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου: Δείτε την πρόγνωση της ΕΜΥ για το πώς θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη 4 Ιανουαρίου.

Ο καιρός αύριο: Ο καιρός θα διατηρηθεί ήπιος και ζεστός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και τα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα κεντρικά και τα νότια τους 17 με 19 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου

Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου στην ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά το πρωί στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3, τοπικά στο Ιόνιο δυτικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 και στην Ήπειρο θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη. Καιρός αύριο 4 Ιανουαρίου

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα νότια. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα Δωδεκάνησα όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments