Ελλάδα

Μοσχάτο: Μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone», το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης [pic,vid]

Μοσχάτο: Μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone», το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης [pic,vid]
Στο φως όλο και περισσότερα στοιχεία για την μαφιόζικη δολοφονία στο Μοσχάτο

Όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την ταυτότητα του 41χρονου Γεωργιανού που εκτελέστηκε την Πρωτοχρονιά έξω από το σπίτι του, στο Μοσχάτο, μπροστά μάλιστα στη σύζυγό του και την ανήλικη κόρη τους.

Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων «Prime Crime», πρόκειται για τον S.T, γνωστό και ως «Shotiko», αρχηγό των κλεφτών από την πόλη Κουτάισι στη Γεωργία. Σύμφωνα με το πρακτορείο, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, οι δράστες πυροβόλησαν τον 41χρονο στο κεφάλι.

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως το θύμα της εκτέλεσης φέρεται να ήταν ηγετικό μέλος της γεωργιανής μαφίας «Vor V Zakone».

VOR V ZAKONE: Ηγετικό στέλεχος ο 41χρονος

Τα ρωσικά ΜΜΕ, όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1,  αναφέρουν πως η ομάδα του 41χρονου είχε έδρα την πόλη Κουτάισι και ο ίδιος να είχε διαμάχη με συμπατριώτες του που δραστηριοποιούνται στο οργανωμένο έγκλημα. Οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν το παρελθόν του χωρίς να βρουν στα αρχεία τους κάποια αναφορά και αναμένουν τα αποτελέσματα από τα δακτυλικά του αποτυπώματα.

Παρακλάδια της γεωργιανής μαφίας έχει εξαρθρώσει και η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για κακοποιούς που κάνουν διαρρήξεις με επαγγελματικό τρόπο χωρίς να αφήνουν ίχνη και συνήθως έχουν συγγενικούς δεσμούς και το κάθε μέλος συγκεκριμένο ρόλο.

Το χρονικό της εκτέλεσης στο Μοσχάτο

Το συμβάν εκτυλίχθηκε στην οδό Ταξιαρχών 33, όταν οι άγνωστοι, που φέρεται, ότι είχαν στήσει ενέδρα πυροβόλησαν και σκότωσαν τον Γεωργιανό, 41 ετών, έξω από το σπίτι του.

Ο 41χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι από τις σφαίρες. Οι αστυνομικοί, εκτός από το παρελθόν του 41χρονου, περιμένουν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης για να δουν αν το όπλο που χρησιμοποίησε ο άγνωστος δράστης για τη δολοφονία είχε χρησιμοποιηθεί ξανά ή ήταν «καθαρό».

Οι δράστες, όπως αναφέρουν πληροφορίες, πλησίασαν το θύμα, που περπατούσε μαζί με τη γυναίκα του και το παιδί του, και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.

Από τη στιγμή της δολοφονίας,  η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments