Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Έσπασε το ρόδι με μια απώλεια στο πλατό

Κατερίνα Καινούργιου:  Έσπασε το ρόδι με μια απώλεια στο πλατό
Κατερίνα Καινούργιου: Έσπασε το ρόδι για το γούρι και να φύγει η αρνητική ενέργεια η πρωινή παρουσιάστρια στην πρώτη εκπομπή Super Κατερίνα του 2022.

Έσπασε το ρόδι για  γούρι και για να φύγει η  αρνητική ενέργεια η Κατερίνα Καινούργιου, στην πρώτη εκπομπή Super Κατερίνα του 2022. Ωστόσο, κάποιος απουσίαζε από το πάνελ της εκπομπής, πρόκειται για την  Χρύσλα Γεωργακοπούλου που νοσεί με κορωνοϊό καθώς βρέθηκε θετική.  Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν έχει συμπτώματα»

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα για τη συνεργάτιδά της, το μοριακό τεστ που έκανε βγήκε θετικό κι έτσι δεν θα δώσει  το παρόν στην εκπομπή τις επόμενες ημέρες. Ευτυχώς, η δημοσιογράφος είναι καλά, χωρίς κάποια έντονα συμπτώματα. Της ευχήθηκε όλη η παρέα από το στούντιο περαστικά.

Ποια είναι η έμπειρη δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου που είναι δεινή γνώστρια των κουτσομπολιών της σουμπιζ και έμπειρη καλλιτεχνική συντάκτρια (έχει διατελέσει και διευθύντρια της ελληνικής έκδοσης του περιοδικού People) δίνει το δικό της ιδιαίτερο χρώμα στην εκπομπή ενώ η εμφάνιση της είναι χαμογελαστή και προσεγμένη.

Η Χρύσλα Γεωργακοπούλου αγαπά πολύ την γενέτειρα της την Πάτρα και είχε μάλιστα δηλώσει στο The Best Magazine ότι: «ήμουν και θα είμαι Πατρινιά και δεν θα γίνω ποτέ Αθηναία, ακόμα και αν προσαρμόστηκα στην πόλη… Μόλις περνάω το Αίγιο με πιάνει καρδιοχτύπι! Γιατί νιώθω ότι γυρίζω εκεί που ανήκω…».  Κατερίνα Καινούργιου

Η έμπειρη δημοσιογράφος και στενή συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου με αφορμή το πρόβλημα υγείας της Μαίρης Μπάρκουλη, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει το ίδιο εδώ και αρκετά χρόνια.

Συγκεκριμένα, σημείωσε: “Επειδή κι εγώ έχω θυρεοειδίτιδα Χασιμότο, η οποία θυρεοειδίτιδα μπορεί να σου κάνει φοβερές επιπλοκές, πρέπει να προσέχεις και να κάνεις συνέχεια υπερήχους. Οι όζοι που δημιουργούνται μπορεί να γίνουν κακοήθεις. Μπορεί να χρειαστεί αφαίρεση, μπορούν να χρειαστούν κάποιου άλλου είδους εξετάσεις, μπορεί να χτυπήσει στην καρδιά. Μπορεί να κάνει διάφορα τέτοια πράγματα. Για αυτό το λέω και στη Μαίρη, πρέπει να το παρακολουθεί συχνά. Εγώ το είχα αφήσει και ζούσα 7 χρόνια με Χασιμότο και είχα κάποια κρίση κι έτσι οδηγήθηκα στο γιατρό. Θέλει πάρα πολύ προσοχή”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments