Lifestyle

Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορωνοϊό – «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»

Ανθή Βούλγαρη: Θετική στον κορωνοϊό – «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα»
Ανθή Βούλγαρη: Η δημοσιογράφος δεν βρέθηκε σήμερα στο  πλατό του «Κοινωνία ώρα Mega» για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη δεν βρέθηκε σήμερα στο  πλατό του «Κοινωνία ώρα Mega» για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, καθώς όπως είχε εξομολογηθεί και ο συνεργάτης της, Ιορδάνης Χασαπόπουλος χθες, Δευτέρα 3/1, στον τηλεοπτικό αέρα είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού αλλά έβγαινε αρνητική στα τεστ που έκανε. Ανθή Βούλγαρη

Ανθή Βούλγαρη: Τι συμπτώματα έχει η δημοσιογράφος

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, αποκάλυψε πως τελικά βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. «Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα. Έκανα το pcr, έκανα τα rapid test, βέβαια εχθές αισθανόμουν λίγο το λαιμό μου, αλλά λέω εντάξει δεν θα έχω τίποτα. Εχθές το μεσημέρι που συμπλήρωσα την πέμπτη ημέρα που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα, είχα κάνει και ένα pcr και με έβγαλε θετική», εξήγησε η Ανθή Βούλγαρη μιλώντας με ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega».

«Έχω ανεβάσει 38 πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα, ο λαιμός λίγο, είναι σαν να περνάω μία γρίπη», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Ανθή Βούλγαρη

Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της

Τον Δεκέμβριο του 2019, η Ανθή Βούλγαρη μίλησε για το πρόβλημα της υγείας της, περιγράφοντας με λεπτομέρειες όλα όσα της συνέβησαν: «Έπαθα επιληπτική κρίση την ώρα που κοιμόμουν. Έκανα εξετάσεις και μου βρήκαν όγκο στο κεφάλι. Δεν ήθελα να ζω με φάρμακα γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω την επέμβαση. Πίστεψα ακόμα περισσότερο στον Θεό όταν έμαθα για τον όγκο. Έκλαψα, πέρασαν πολλά από το μυαλό μου.

Με έβαλαν στο κρεβάτι, μου φόρεσαν το σκουφί και τη ρόμπα και λέω “Παναγία μου, που πάω; Τι πάω να κάνω τώρα;”. Στη σκέψη ότι θα άνοιγαν το κεφάλι μου και ότι θα έμπαιναν μέσα με εργαλεία, λέω “τι κάνω;”. Και με το που είδα και τον πατέρα μου να καταρρέει. Ήμουν οκτώ ώρες μέσα στο χειρουργείο.

Την ώρα της επέμβασης είδα τη μορφή του Ιωάννη του Ρώσου. Άργησα πολύ να συνέλθω μετά την επέμβαση στο κεφάλι. Έγινε μεγάλο ξεκαθάρισα μετά την επέμβαση, χάθηκαν από δίπλα μου φίλοι. Ήξερα ότι όλα πήγαν καλά στην επέμβαση γιατί είδα τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο», κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments