Lifestyle

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με αίματα

Κάιλι Τζένερ: Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με αίματα
Κάιλι Τζένερ: Η δισεκατομμυριούχος influencer δημοσίευσε ένα ιδιαίτερο βίντεο στο instagram προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των θαυμαστών της.

Η πιο μικρή από την οικογένεια Kardashians Κάιλι Τζένερ ξέρει σίγουρα πως να κρατά αμείωτο  το ενδιαφέρον σε εκατομμύρια θαυμαστές της  στο instagram με κάθε νέα ανάρτησή της. Αυτή τη φορά η Κάιλι Τζένερ ανέβασε ένα ολιγόλεπτο βίντεο. Σε αυτό ζήτησε από τους  ακολούθους της να μαντέψουν από ποιον κινηματογραφικό ήρωα είναι εμπνευσμένη η νέα της συλλογή καλλυντικών.

Οι φήμες στο λογαριασμό της δίνουν και παίρνουν… Με πολλούς να την αποκαλούν χαρακτηριστικά Δράκουλα με τόσες ποσότητες αίματος (έστω αίματος «μαϊμού»…). Άλλοι παραπέμπουν στον Φρέντι Κρούγκερ λόγω της απόκοσμης ονειρικής μουσικής.Η Κάιλι Τζένερ έχει μάθει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της  με τις πόζες της αυτή την φορά όμως το έκανε με έναν πιο ευφάνταστο τρόπο βέβαια γυμνή.

Κάιλι Τζένερ: Η φωτογραφία από τη σειρά καλλυντικών της

Κάιλι Τζένερ

Το βίντεο που ανάρτησε:

Κάιλι Τζένερ: Λίγα λόγια για εκείνη

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997 στο Λος Άντζελες από τις Κρις Τζένερ και Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ). Έχει μια μεγαλύτερη βιολογική αδελφή, την Κένταλ. Έχει επίσης τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά της μητέρας της – Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ Καρντάσιαν καθώς και τέσσερα από την πλευρά του πατέρα της – Μπρόντι, Μπερτ, Μπράντον και Κέισι Τζένερ. Φοίτησε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο Sierra Canyon School ενώ το 2012 εγγράφηκε σε ένα πρόγραμμα κατ’οίκον εκπαίδευσης από το οποίο έλαβε απολυτήριο λυκείου τον Ιούλιο του 2015.

Το 2007, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια της, Κένταλ, Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ, ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο οικογενειακό τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο ακολουθεί τις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των μελών της οικογένειας. Παράλληλα, συμμετείχε και σε διάφορα spin-offs όπως τα «Kourtney & Kim Take Miami», «Khloe & Lamar» και «Kourtney & Kim Take New York». Το 2011, μαζί με την οικογένεια της, μπήκαν στη ετήσια λίστα “Style Stars” του περιοδικού Seventeen. Την ίδια χρονιά, η ίδια με την Κένταλ και τη μητέρα τους, Κρις, συμμετείχαν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι μόδας «America’s Next Top Model».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments