Kylie Jenner

Kylie Jenner
Η Κάιλι Κρίστεν Τζένερ είναι Αμερικανίδα τηλεοπτική προσωπικότητα , εκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1997 στο Λος Άντζελες από τις Κρις Τζένερ και Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ). Έχει μια μεγαλύτερη βιολογική αδελφή, την Κένταλ. Έχει επίσης τέσσερα ετεροθαλή αδέλφια από την πλευρά της μητέρας της – Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ Καρντάσιαν καθώς και τέσσερα από την πλευρά του πατέρα της – Μπρόντι, Μπερτ, Μπράντον και Κέισι Τζένερ. Φοίτησε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο Sierra Canyon School ενώ το 2012 εγγράφηκε σε ένα πρόγραμμα κατ’οίκον εκπαίδευσης από το οποίο έλαβε απολυτήριο λυκείου τον Ιούλιο του 2015.

Το 2007, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια της, Κένταλ, Κλοέ, Κόρτνεϊ, Κιμ και Ρομπ, ξεκίνησαν να εμφανίζονται στο οικογενειακό τηλεοπτικό ριάλιτι σόου «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο ακολουθεί τις προσωπικές και επαγγελματικές ζωές των μελών της οικογένειας. Παράλληλα, συμμετείχε και σε διάφορα spin-offs όπως τα «Kourtney & Kim Take Miami», «Khloe & Lamar» και «Kourtney & Kim Take New York». Το 2011, μαζί με την οικογένεια της, μπήκαν στη ετήσια λίστα “Style Stars” του περιοδικού Seventeen. Την ίδια χρονιά, η ίδια με την Κένταλ και τη μητέρα τους, Κρις, συμμετείχαν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι μόδας «America’s Next Top Model».

 «Kendall & Kylie»

Το 2013, συνεργάστηκε με την εταιρεία «Nicole by OPI» και κυκλοφόρησε δύο δικά της μανό με τις ονομασίες “Wear Something Spar-kylie” και “Rainbow in the S-kylie”. Από αυτή τη συνεργασία, έλαβε περίπου 100.000 δολάρια. Στις 15 Νοεμβρίου 2013, οι αδελφές Τζένερ, ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν τη συλλογή ρούχων «The Kendall & Kylie Collection» σε συνεργασία με την εταιρία «PacSun». Παράλληλα, ξεκίνησαν και μια σειρά κοσμημάτων με την επωνυμία «Kendall & Kylie».

Η Κάιλι δημιούργησε ένα λογαριασμό στο e-bay όπου πουλούσε παλιά της ρούχα για να συγκεντρώσει χρήματα για το Νοσοκομείο Παίδων του Λος Άντζελες. Επίσης προσχώρησε την οικογένεια της σε μια πώληση ναυπηγείων, όπου τα έσοδα δόθηκαν σε δωρεές για τους οργανισμούς “Share Our Strength” και “Greater Los Angeles Fisher House Foundation”. Έπειτα, στις 19 Ιανουαρίου 2014, μαζί με τις αδελφές της, Κένταλ και Κλοέ αλλά και τον Λιλ Τουίστ, συμμετείχαν σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι bowlling στο Studio City της Καλιφόρνια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για να συγκεντρώσει χρήματα για το ίδρυμα “Robin Hood” και μαζεύτηκαν 1 εκατομμύριο δολάρια. Αργότερα, το καλοκαίρι, οι αδελφές Τζένερ συμμετείχαν σε δύο συναυλίες του Κρις Μπράουν για φιλανθρωπικό σκοπό. Τέλος, η Κάιλι, έκανε δωρεά στην ομοφυλοφιλική κοινότητα των “Lesbian Gay Bisexual”.

Η Κάιλι έγινε πρεσβυτέρα της Nip + Fab τον Μάρτιο του 2015.Συνεργάστηκε επίσης με Seventeen magazine ως brand ambassador και ως μοντέλο για το Forever 21’s Hello Kitty line. Τον Μάιο του 2015, σε ένα επεισόδιο του “Keeping Up With The Kardashians”, η Κάιλι παραδέχθηκε ότι σκοπεύει να κάνει μια αυξητική χειλιών. Τα ενισχυμένα με εμφύτευση χείλη της, δημιούργησαν κερδοσκοπία και κέρδισαν τη δημοσιότητα της. Πριν την προβολή του επεισοδίου, η Κάιλι, έλεγε ότι χρησιμοποιεί lip liner για την ανάδειξη των χειλιών της. Αργότερα, η Κάιλι έδωσε τη δική της απάντηση σε αυτό λέγοντας: “Δεν είμαι εδώ για να προσπαθήσω να ενθαρρύνω ανθρώπους / νεαρά κορίτσια να μοιάζουν σαν εμένα ή να σκέφτονται ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος που θα πρέπει να δείχνουν.” Τον Ιούνιο του 2015, οι αδελφές Τζένερ ξεκίνησαν τη δική τους σειρά ρούχων “Kendall & Kylie” σε συνεργασία με την βρετανική εταιρία Topshop. Αυτή η σειρά περιλάμβανε επίσης και μαγιό. Τον Αύγουστο του 2015, η Κάιλι ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τη δική της σειρά με κραγιόν με την ονομασία “Kylie Cosmetics”. Τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, δημιούργησε την δική της ιστοσελίδα και εφαρμογή για κινητά. Τον Οκτώβριο, πρωταγωνίστησε στο βίντεοκλιπ του τότε συντρόφου της, Tyga, με τίτλο “”Dope’d Up” ως ζόμπι.

Η Κάιλι κυκλοφόρησε ένα ολιγόλεπτο διαφημιστικό βίντεο με μια σειρά από lip glosses τον Μάρτιο του 2016. Τη σκηνοθεσία του βίντεο ανέλαβε η Collin Tilley και συμμετείχαν επίσης τα μοντέλα Karin Jinsui, Mara Teigen και Jasmine Sanders. Τον Μάιο του ίδιου έτους, έκανε ένα ντουέτο με το τραγούδι του παραγωγού Burberry Perry “Beautiful Day” μαζί με Lil Yachtly και τα μοντέλα Jordyn Woods και Justine Skye.

Το φθινόπωρο του 2016, η Κάιλι ανακοίνωσε ότι είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας Puma μαζί με τον Rae Sremmurd. Τον Ιούνιο του ίδιου έτους, ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο νέων συνόλων καλλυντικών σε συνεργασία με την αδελφή της, Κλοέ Καρντάσιαν και την Kylie Cosmetics KoKo collection. Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Κάιλι κατηγορήθηκε ότι κλέβει σχέδια για μια σειρά αντικειμένων καμουφλάζ που κυκλοφόρησε στο ηλεκτρονικό της κατάστημα από την ανεξάρτητη ετικέτα σχεδιασμού PluggedNYC, του οποίου ο δημιουργικός διευθυντής υποστήριξε τις αξιώσεις.

Αργότερα, η Κάιλι κατέκτησε την 59η θέση της στήλης του περιοδικού “Forbes“, Forbes Celebrity 100, που υπολογίζει τις 100 πιο μεγάλες πληρωμές διασημοτήτων με τα κέρδη των τελευταίων 12 μηνών. Η Κάιλι υπολογίζεται ότι για την τελευταία χρονιά, κέρδισε περίπου 41 εκατομμύρια δολάρια, κάνοντας την μάλιστα την πιο νεαρή διασημότητα, της λίστας αφού ήταν μόλις 19 ετών. Επίσης, το 2017 ξεκίνησε να συνεργάζεται με την εταιρία γυαλιών της Μελβούρνης “Quay Australia” και κυκλοφόρησε τη δική της σειρά με την ονομασία “Quay x Kylie”.

  • Επίσης μαζί με την Kylie Cosmetics κυκλοφόρησε την νέα της καλοκαιρινή συλλογή καλλυντικών “Summer 2017 Vacation Collection” και σε ένα από τα highlighters της νέα σειράς που περιέχονται μέσα στο πολυτελές χρυσό travel makeup kit της collection, έδωσε το όνομα του ελληνικού νησιού “Santorini“.
  • Στα μέσα της χρονιάς, η Κάιλι Τζένερ ανακοίνωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στη δική της τηλεοπτική σειρά, με όνομα ”Life of Kylie” (Η ζωή της Κάιλι), η οποία τελικά έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2017 από το E! Entertainment και ολοκληρώθηκε σε 8 επεισόδια.
  • To 2018 μπήκε στην λίστα “America‘s Women Billionaires” του περιοδικού Forbes, έχοντας την 27η θέση και περιουσία 900 εκατομμύρια δολάρια.

Kylie Jenner σχετικές ειδήσεις: