Αθλητισμός

Ολυμπιακός: «Λουκέτο» με Αστέρα Τρίπολης – «Δεν θα μπούμε σε διαδικασία διαχωρισμού»

Ολυμπιακός: «Λουκέτο» με Αστέρα Τρίπολης – «Δεν θα μπούμε σε διαδικασία διαχωρισμού»
Ολυμπιακός: Με κλειστές τις θύρες θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι των ερυθρόλευκων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων.

Με κλειστές τις θύρες θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι των ερυθρόλευκων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για την πανδημία του κορωνοϊού. Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει τόσο χαρούμενος με αυτή την απόφαση.

Χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Αστέρα Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής 9 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Πειραιά  αποφάσισαν να βάλουν… λουκέτο στο «Γ. Καραϊσκάκης», έπειτα από τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης για τα γήπεδα και την παρουσία των φιλάθλων. Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Η ΠΑΕ  δεν θα μπει στη διαδικασία διαχωρισμού των φιλάθλων όπως είχε πει εξαρχής

Όπως είναι γνωστό, έπειτα από το ρεκόρ  των κρουσμάτων  από τη νέα παραλλαγή «Όμικρον» του κορωνοϊού, η Κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει… φρένο την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα, με ανώτατο όριο την παρουσία μόνο 1.000 οπαδών. Το αναμενόμενο είναι, τα νέα μέτρα να δημιουργήσουν και νέα πλαίσια  για τις ομάδες και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, αποφάσισε να μην ανοίξει τις θύρες του γηπέδου στο ματς με τον Αστέρα, ούτως ώστε να μην μπει σε διαδικασία διαχωρισμού των φιλάθλων.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα μπει στη διαδικασία διαχωρισμού των φιλάθλων όπως ήδη έχει τοποθετηθεί σχετικά», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ολυμπιακός

Από 3 Ιανουαρίου στο 10% η πληρότητα

Από τις 3 Ιανουαρίου, οπότε και ξεκινάει πάλι η αγωνιστική δράση των ομάδων, ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου, η πληρότητα στις εξέδρες των γηπέδων θα ανέρχεται μόλις στο 10% της χωρητικότητάς τους, ποσοστό που μεταφράζεται στο ανώτατο όριο των χιλίων ατόμων.

Προειδοποίηση για πλήρη απαγόρευση

Ο κ.Πλεύρης σημείωσε πως στα γήπεδα έχει παρατηρηθεί μη τήρηση των μέτρων και για το λόγο αυτό προειδοποίησε ότι αν δεν τηρηθούν τα όσα αποφασίστηκαν τότε όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments